Solcellsbelysning

Star Trading Solcells-Pollare 4-P Globus

  • 4-pack
  • Energisnåla – drivs av solceller
  • Automatisk tändning
  • Lång brinntid
  • Lättanvända – färdiga att använda och sköter sig själva
Full produktbeskrivning
199 :-
Star Trading logo

Solcellspollare 4-pack Globus 480-46 Star Trading

Solcellspollare 4-pack Globus 480-46 från Star Trading är en förpackning med fyra stycken solcellsdrivna pollare som lyser upp mörka områden på ett miljövänligt sätt. Dessa solcellsdrivna pollare är utformade som globformade lampor som lyser med varmvitt sken. De är perfekta att använda vid trappor, gångvägar, altaner eller i trädgården. 
Denna solcellsbelysning är enkel att använda och kommer med allt som behövs för att komma igång direkt.

Smarta och kompakta glober
Globus har en höjd på 27 cm och en diameter på 10 cm, vilket gör dem till en bra storlek för att ge tillräckligt med ljus utan att ta upp för mycket utrymme.

Tänds automatiskt och lyser upp i natten
Dessa pollare drivs av solceller och tänds automatiskt av ljussensorer när det blir mörkt. De har en brinntid på cirka 6 timmar när de är fullt laddade, vilket innebär att de kommer att lysa hela natten efter en dag med tillräckligt med solljus*.

Enkel laddningslösning
Globus kommer med uppladdningsbara batterier av typen AAA NiMH, vilket ger en enkel och bekväm laddningslösning. Dessa batterier laddas automatiskt av solcellerna under dagen.

*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Star Trading
EAN 7391482035301
Allmänt
Färg Vit
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Ej utbytbar
Typ av ljuskälla LED
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 100 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 100 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 270 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.322 kg
Vårt artikelnummer: 121113

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris