Ljusslinga ute

Star Trading Ljusslinga 476-75 Circus

  • 10 lampor med varmvitt ljus för en mysig och inbjudande känsla
  • Härlig att inreda med till vardags och fest
  • Godkänd för utomhusbruk med IP44-klassning
  • 405 cm med 500 cm anslutningskabel
Full produktbeskrivning
Specialpris 269 :- Ordinarie pris 319 :-
Star Trading logo

Ljusslinga 476-75 Circus Star Trading

Med Star Trading ljusslinga Circus kan du skapa en härlig stämning i ditt hem, oavsett om det är för en mysig kväll hemma eller för en festlig tillställning.

Varmvitt ljus för en mysig atmosfär
Ljusslingan Circus har 10 klara lampor med varmvitt ljus som sprider en mjuk och inbjudande känsla. Perfekt för att skapa en skön stämning eller för att göra ditt hem extra mysigt under sommarkvällarna och de mörka årstiderna.

Lång livslängd
Med en uppskattad medellivslängd på 10 000 timmar är detta en prisvärd investering som du kan ha glädje av under lång tid framöver. 

Enkel att använda och installera
Ljusslingan är enkel att använda och installera. Den är 405 cm lång med en anslutningskabel på 500 cm och 45 cm mellan lamporna.

Perfekt för alla tillfällen
Oavsett om du vill skapa en mysig stämning hemma, eller om du vill dekorera din trädgård för en fest eller högtid, så är Circus ljusslinga ett utmärkt val. Ljusslingan är godkänd för utomhusbruk och har IP44-klassning.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Star Trading
EAN 7391482049100
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.644 kg
Vårt artikelnummer: 116909

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris