Solcellsbelysning

Star Trading Globe 482-16

  • 8 LED-lampor med mysigt varmvitt sken
  • Laddas av solen på dagen
  • Ljussensor tänder ljusslingan automatiskt när mörkret faller
Full produktbeskrivning
499 :-
Star Trading logo

Solcellsslinga Globe 482-16 Star Trading


Ge din trädgård eller balkong en mysig stämning på sommaren med Star Trading solcellsslinga Globe.

Energisnål och miljövänlig
Solcellstekniken gör det möjligt för slingan att ladda upp under dagen och lysa upp automatiskt när det blir mörkt. Du behöver inte oroa dig för batteribyte eller onödiga elkostnader. Dessutom är solcellsbelysning miljövänlig och hjälper till att minska din klimatpåverkan.

Förlängd brinntid
Med ljusreläet som tänder och släcker slingan kan du njuta av upp till 6 timmars brinntid på en enda laddning*. Det ger tillräckligt med tid för att lysa upp dina kvällar och skapa en härlig stämning.

Varmvitt och stämningsfullt ljus
Solcellsslingan Globe ger en varmvit belysning med en färgtemperatur på 2700 K. Detta skapar en behaglig och avslappnad känsla perfekt för mysiga kvällar.

Lång livslängd
Med en uppskattad livslängd på 7000 timmar kommer solcellsslingan Globe att vara en långvarig följeslagare i dina trädgård eller på din balkong. Du kan njuta av dess vackra belysning under lång tid framöver.

Flexibel och enkel installation
Med en längd på 210 cm och 8 LED-ljuskällor ger solcellsslingan Globe tillräckligt med ljus för att dekorera och lysa upp olika områden. Med en svart kabel och en anslutningskabel på 170 cm kan du enkelt placera slingan där du önskar och anpassa den efter din egen stil och behov. Solpanelen behöver alltså inte vara precis vid belysningen tack vare den långa anslutningskabeln, utan kan sättas där den får mest sol.


*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Star Trading
EAN 7391482063816
Allmänt
Färg Svart
Material PS Plast
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Fixed
Typ av ljuskälla LED
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 40 lm
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 2700 K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 2100 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 100 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 110 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.7 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.846 kg
Vårt artikelnummer: 122205

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris