Solcellsbelysning

Star Trading 481-06 Ljusslinga Partaj

  • Miljövänligt och hållbart alternativ med solcellsteknik
  • Ljusrelä tänder ljusslingan automatiskt när det blir mörkt
  • Stämningsfull och mysig känsla med varmvitt sken och transparenta glober
  • Lång livslängd på upp till 10 000 timmar
Full produktbeskrivning
189 :-
Star Trading logo

Solcellsbelysning 481-06 Ljusslinga Partaj Star Trading

Skapa en stämningsfull sommarkväll
Denna solcellsljusslinga från Star Trading är det perfekta tillskottet för att skapa en stämningsfull och mysig atmosfär på sommarkvällen. Med dess varmvita sken och transparenta glober skapar den en inbjudande och avkopplande stämning.

Miljövänligt alternativ
Solcellstekniken gör denna ljusslinga till ett miljövänligt alternativ som är både energisnålt och hållbart. Den har en separat panel för laddning som laddas upp under dagen av solen och ger en brinntid på upp till 5 timmar under kvällen*.

Lätt att installera
Ljusslingan är enkel att installera och använda. Med dess 200 cm anslutningskabel i PVC och separata panel för laddning kan du placera den var du vill. Den är 180 cm lång och har 10 transparenta glober med 20 cm mellan lamporna.

Lång livslängd
Den inbyggda ljussensorn säkerställer en lång livslängd på upp till 10 000 timmar. Detta gör att du kan njuta av denna solcellsbelysning under många sommarkvällar framöver.

Stilren design
Ljusslingan har en svart färg som gör den stilren och passar in i de flesta trädgårdar eller balkonger. Den är också lätt att matcha med annan dekor och utemöbler.

*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Star Trading
EAN 7391482042316
Allmänt
Färg Svart
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Fixed
Typ av ljuskälla LED
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1800 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 50 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 80 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 20 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.299 kg
Vårt artikelnummer: 121894

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris