Solcellsbelysning

Star Trading 480-92 Pollare Filip

  • Höjd 60 cm / Ø 21 cm
  • Solpanel laddar batteriet under dagen
  • Ljusrelä tänder lampan automatiskt
  • Energisnål och miljövänlig
  • Elegant grafitgrå design
Full produktbeskrivning
Pris
549 :-
Star Trading logo

Solcellspollare Filip Star Trading 

Letar du efter ett energieffektivt och snyggt sätt att lysa upp din trädgård? Då är Star Trading solcellspollare Filip det perfekta valet för dig. Med sin eleganta grafitgrå design och varmvita ljus, är denna solcellsbelysning perfekt för att skapa en välkomnande atmosfär i din trädgård, uteplats eller uppfart.

Solcellsdriven och lätt att installera
Star Trading solcellspollare Filip drivs av solenergi, vilket gör den mycket energieffektiv och miljövänlig. Installationen är enkel, inga kablar behövs, bara placera pollaren på en solig plats och njut av belysningen*.

Snygg lättplacerad design
Pollarens grafitgrå färg ger den en modern och elegant look som passar perfekt i vilken trädgård som helst.

Varmvitt ljus för en avslappnad atmosfär
Filip pollare ger ett varmvitt ljus som skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär i din trädgård eller på din uppfart. Med ljusrelä-funktionen, tänds pollaren automatiskt när det blir mörkt och stängs av efter ca 5 timmar, vilket sparar energi.

Optimal storlek och ljusstyrka
Med en diameter på 21 cm och höjd på 60 cm har Star Trading solcellspollare Filip en optimal storlek för att lysa upp din trädgård eller gång på ett fint sätt. Med en ljusstyrka på 30 lm ger pollaren tillräckligt med ljus för att du ska kunna se var du går utan att den bländar.

Lång livslängd och brinntid
Med en livslängd på ca 10 000 timmar, kommer Star Trading solcellspollare Filip att lysa upp din trädgård under lång tid framöver. Med en brinntid på ca 5 timmar, kan du njuta av pollarens ljus under hela kvällen.

*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Energiinformation
Spänning (V) 3 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.03 W
Varumärke Star Trading
EAN 7391482041081
Allmänt
Färg Grå
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Fixed
Typ av ljuskälla LEDfilament
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 30 lm
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 210 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 600 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.45 kg
Vårt artikelnummer: 117677

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris