Hur får jag mina hörlurar?

WF-1000XM5 på köpet av Xperia 5 V

 • För att ta del av erbjudandet måste du ha köpt Xperia 5 v under perioden 29 september - 29 oktober 2023.
 • När du fått hem din nya enhet, starta upp den med ett aktivt simkort.
 • För att ta del av erbjudandet gå till www.msbse.borrowee.com/Xperia5v
 • Fyll i dina personuppgifter samt IMEI 1 (dubbla IMEI nummer i telefonen) detta finner du under "inställningar" eller på telefonens förpackning.
 • Ta en bild på ditt kvitto eller din följesedel och ladda upp.
 • En bekräftelse på din registrering skickas till din e-post. Det innebär att din order kommer att hanteras och granskas med de uppgifter du lämnat in. Uppfyller du inte kampanjkriterierna kommer du bli kontaktad, annars skickas dina hörlurar till den adress du angivit.
 • Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
 • Kampanjsidan kommer att vara öppen till och med 20 november 2023.
 • Om mobilen lämnas tillbaka måste även kampanjprodukten lämnas tillbaka.
 • Om det uppstår några frågor eller problem med leveransen av hörlurarna vänligen ta kontakt med support+sony@upgrader.club.
 • Vid problem med hörlurarna kontakta Sonys kundservice. https://www.sony.se/electronics/support.

Varje tagning är ett mästerverk med Sony's nya sensor.

Sony's nya generation Exmor T för mobil sensor1 använder innovativ 2-Layer Transistor Pixel-teknik för att fånga mer ljus än någonsin, så att dina bilder alltid är i fantastiskt kvalitet, även på natten eller i svagt ljus.

Varje tagning är ett mästerverk! Sony's AI-teknik (artificial Intelligence) optimerar autmatiskt fokus, vitbalans och exponering för att ge dina bilder den professionella touchen.

Ta enkelt foton och videor värda att dela -  alla dina dina viktigaste minnen kan fångas med Xperia 5 V.

1. Tillgänglig på 24mm objektiv.

Professionell teknik för att foton och videor till nästa nivå

Det förbättrade Bokeh-läget lyfter fram porträtt med mjuk oskärpa i bakgrunden för att skapa maximal effekt. Med Creative Look förhöjs stämningen och tonen i dit innehåll, dessutom återges hudtoner naturligt med hjälpa av Sony's S-Cinetone för mobilteknik.

Fördjupa dig i att skapa videos med kristallklart ljud med hjälp av slow-motion, livestreaming och publikchatt - perfekt för vloggare som strävar efter att sticka ut från konkurrenter!

1. Bokeh-läget är tillgängligt på 24mm objektivet och 48 mm brännvidd.

Upplev Sonys förstklassiga ljudteknik

Full-stage stereohögtalare levererar kristallklart ljud som är tillräckligt högt för att fylla ett litet rum, smart placerad oavsett om du använder telefonen horisontellt eller vertikalt.

Vad du än föredrar att lyssna på kan du njuta av förstklassigt ljud genom det inbyggda högkvalitativa 3,5 mm hörlursuttaget  eller med DSEE Ulimate, som använder kraftfull AI-behandling för att återskapa förlorade detaljer1. Alternativt kan du välja High-Resolution Audio/High Resolution Audio Wireless, som återger hela ljudspektrumet så att du kan höra varje detalj2.

1. Effekten av funktionen kan variera beroende på musiktjänster

2. Kräver kompatibla hörlurar.

Exceptionell visning, väckt till liv i HDR!

Med sin fantastiskt ljusstarka skärm som stöder HDR i realtid, anpassar Xperia 5 V sig till din miljö för att leverera den bästa tittarupplevelsen var du än är - även när det är ljust ute.

Otroligt nog kan du titta i över 24 timmar på en enda full laddning1, och om du någonsin är osäker på vad du ska titta på klickar du bara på BRAVIA CORE för Xperia. Här kan du njuta av högkvalitativa filmer, välj bland hundratals senaste utgåvor och klassiska storfilmer, gå bakom kulisserna med Studio Access, upplva IMAX Enchanced och mycket mer2.

1. Resultaten från tester utförda av Sony under fölande förhållanden: uppspelning av 720p 24fps video lagrad i internminnet på en typisk videuppspelningsapp, med Wi-Fi och LTE-anslutningar, ljudutgång via Bluetooth och skärmens ljusstyrka är fast på 60%. Den faktiska uppspelningstiden kan variera beroende på din användningsmiljö och förhållanden

2. Tredjepartsvillkor, konton och avgifter kan tillkomma. Tjänstens tillgänglighet kan variera beroende på marknad.

Mer batterikraft för att göra det du behöver och älskar...

Med en batterikapacitet på 5 000mAh, kan Xperia 5 V batteri hålla till nästa morgon, med upp till 50% kvar på batteriet1!

Batterier förlorar successivt sin laddningskapacitet över tid, men Sonys Xperia Adaptive Charging är konstruerad för att motverka detta och bevara laddningskapaciteten i upp till 3 år2. Du behöver till och med inte oroa dig för kablar! Trådlös laddning3 är tilgänglig, liksom möjligheten att dela ström med andra enhet, såsom dina hörlurar.

1. Resultaten från tester utförda av Sony under följande förhållanden: dagliganvändning av 360 minuter för internetsurfning, videouppspelning, spel och andra funktioner, med 1080 minuters passningstid, baserat på en median för Xperias användarbatterianvändningsprofil. Den faktiska batteriprestandan kan variera beroende på din användning och miljö.

2. Simulerat resultat av Sony Corporation, baserat på faktisk användningsprofil med samma typ av batteri och USB-laddning. Batteriets livslängd beror på din användningssituattion.

3. Trådlös laddare säljs separat och kompatibliteten kan variera.

Enastående prestanda när du är på språng

Snapdragon 8 Gen 2 Mobile-plattformen1 använder innovativ AI för att driva extraordinära nya upplevelser och öka batterieffektiviteten. Det är nu snabbare och mer effektivt när du hanterar flera uppgifter, så du kan ta foton, titta på videor, surfa på internet, ansluta till vänner och spela längre - utan att kompromissa med prestandan.

Med en ny processor, förbättrad termisk hantering och 40% ökning av värmediffusionsarkvolym förblir Xperia 5 V sval under längre perioder av intensiv användning.

1. Snapdragon är en produkt av Qualcomm Technologoies, Inc. Och/eller dess dotterbolag. Snapdragon är ett varumärker eller registrerat varumärk som tillhör Qualcomm Incorporated.

Verklig substans, med stil...

Den platta, stilrena designen, med sin finkorniga metallram och frostat glas på baksidan, skapar en bekväm ergonomisk upplevelse som inbjuder till interaktion - men ändå förblir fri från fingeravtryck. Välj en färg som matchar din stil, från sofistikerad svart till lugnt platinasilver eller den ikoniska frsäch Blåa1.

Corning Gorilla Glass Victus 2 används på framsidan och baksidan, och innehåller i genomsnitt 22% återvunnet material, samtidigt som det bibehåller överlägsen reptålighet och förbättrat fallskydd på grövre ytor. Ta bilder på stranden eller vid ett vattenfall... Xperia 5 V är designad för att passa din livsstil samt är IP65/68 damm- och vattentålig, så ingenting kan stoppa dig2.

1. Tillgänglighet kan variera.

2. Denna enhet är vattentät och skyddar mot damm. Alla portar och fästa lock ska vara ordentligt stängda. Ställ inte enheten under vatten och utsätt den inte för havsvatten, saltvatten, klorerat vatten eller vätskor som drycker. Missbruk och felaktig användning av enheten för garantin ogiltig.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris