Vi presenterar Xperia 10 VI

Med en batteritid på 2 dagar*1 i en superlätt design, suverän ljudkvalitet, AI-kamerateknik för innehåll på influencer-nivå, en skärm som bygger på Sonys TV-expertis och hållbar design är Xperia 10 VI den perfekta enheten för att passa in i ditt liv.

*Resultaten från tester utförda av Sony under följande förhållanden: daglig användning på 360 minuter för internetsurfning, videouppspelning, spel och andra funktioner, med 1080 minuters standbytid, baserat på en median Xperia-användares batterianvändningsprofil. Den faktiska batteriprestandan kan variera beroende på din användning och miljö

Enkel fotografering och redigering för kreativitet när du är på språng

När du ser ett fototillfälle vill du inte missa ögonblicket för att behöva välja inställningar. Den här mobiltelefonen från Sony gör det enkelt genom att använda AI-teknik för scen-, villkor- och motivavkänning som automatiskt väljer de perfekta inställningarna för den bästa bilden.

Att vlogga har aldrig varit enklare. Välj bara foton, videor, musik*1 och varaktighet så skapar Xperia 10 VI automatiskt en video på influencer-nivå. Du kan också prova olika "looks" med färgeffekter för att uttrycka din kreativitet och få ut mer av varje foto eller video.

Med allt från ultravidvinkel till televinkel kan du skapa större variation i dina bilder, oavsett om du vill fånga vidsträckta landskap eller komma nära händelsernas centrum.

*1 Automatisk musiksynkronisering med bilder och videor fungerar endast med förinstallerad musik.

Överlägsen ljudkvalitet

Xperia 10 VI:s främre stereohögtalare återger nu högre och klarare ljud än någonsin tidigare, för en mer omslutande lyssningsupplevelse.

Xperia 10 VI har naturligtvis stöd för den senaste Bluetooth-anslutningen, men den har också ett högkvalitativt 3,5 mm hörlursuttag. Designad av och för musikälskare kan du använda dina vanliga trådbundna hörlurar med material och komponenter av äkta audiofil kvalitet.

 

 

Hur tar jag del av erbjudandet?

För att få mer information om hur du tar del av erbjudandet och registrerar ditt köp behöver du gå till nästa sida via knappen nedan. Om du inte redan är inloggad som Elon Club-medlem kommer du komma till en inloggningssida- logga in och sedan får du resterande information.

Bli Medlem i Elon Club

För att ta del av erbjudandet måste du vara medlem i Elon Club. Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det här.

Missa inte nya Sony Xperia 1 VI

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris