Xperia 1 VI - Professionell kamera, och massor av kraft

Som om det inte räcker med kompromisslös bildkvalitet från Sony's Exmor T för mobilsensor kan du nu komma ännu närmare motivet med det nya utökade optiska teleobjektivet (3,5x till 7,1x) på 85–170 mm (3,5x till 7,1x). Den här kraftfulla kameran är bara början; med Sonys expertis inom skärm-, ljud- och mobilspel syftar den till att överträffa dina underhållningsförväntningar samt att erbjuda två dagars batteritid*. Xperia 1 VI ger en komplett smartphone-upplevelse.

En ny smartare och ljusstarkare skärm

Vår senaste Sony-telefon drivs av BRAVIA och använder AI-remastringsteknik för att förbättra kontrast, färg och klarhet – även när du streamar innehåll. Sunlight Vision säkerställer förbättrad visning utomhus.

 

Förstklassigt ljud, högt eller med hörlurar

Upplev uppslukande ljud - via trådbundna eller trådlösa hörlurar eller full-stage stereohögtalare. Hi-Resolution Audio ger de högsta ljudstandarderna.

Xperias bästa batteriprestanda hittills

Det stora och effektiva batteriet på 5 000 mAh är utformat för två dagar*1 vid normal användning, allt i ett lätt hölje på 199g.

Den ultraintelligenta mobilplattformen Snapdragon 8 Gen 3*2 öppnar en ny era av möjligheter. Den här kraftfulla processorn förbättrar Xperia 1 VI:s AI-kapacitet och erbjuder oöverträffad kamera-, ljud-, spel- och skärmprestanda.

Den här smarttelefonen från Sony har ett avancerat värmehanteringssystem: det är den första Xperia 1-serien med en ångkammarkylare och grafitark, vilket resulterar i bättre användning i alla avseenden.

1 Resultaten från tester som utförts av Sony under följande förhållanden: uppspelning av video som lagrats i internminnet i en typisk videouppspelningsapp, med Wi-Fi®- och LTE-anslutningar, ljudutgång via Bluetooth® och standardinställningar vid leveranstillfället. Den faktiska uppspelningstiden kan variera beroende på din användningsmiljö och förhållanden.

2 Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess dotterbolag. Snapdragon är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated.

 

Hur tar jag del av erbjudandet?

För att få mer information om hur du tar del av erbjudandet och registrerar ditt köp behöver du gå till nästa sida via knappen nedan. Om du inte redan är inloggad som Elon Club-medlem kommer du komma till en inloggningssida- logga in och sedan får du resterande information.

Bli Medlem i Elon Club

För att ta del av erbjudandet måste du vara medlem i Elon Club. Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det här.

Missa inte nya Sony Xperia 10 VI

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris