Laddar...
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksapparater/Köksmaskiner Smeg SMF33CREU Annan 118178
Köksmaskin

Smeg SMF33CREU

  • Ice Cream Edition – glassmaskin, glassrecept och förkläde ingår
  • 4,8 liter rostfri bunke
  • Stark motor på 800 W som klarar stora degar
  • Planetär blandningsfunktion
  • Tillverka upp till 1,1 liter glass på ca 30 min
Full produktbeskrivning
6 995 :-
Smeg logo


SMF33CREU Smeg Ice Cream Edition:
Paket med Köksmaskin, Glassinsats, Receptbok och Förkläde

För den som älskar en vintage-känsla i köket, presenterar vi Smeg SMF33CREU – en helfärgad köksmaskin i creme med en högblank finish i 50-talsstil. Denna unika maskin kommer att fånga uppmärksamheten i vilket kök som helst med sin tidlösa design och funktionella egenskaper. Köksmaskinen är vackert utformad med en formpressad aluminiumkropp och enastående ergonomisk design.
Smeg Ice Cream Edition är det ultimata valet för alla som älskar hemgjord glass. Med ett snyggt förkläde, en receptsamling för att skapa läckra glassrätter och en inbyggd glassmaskin kan du nu enkelt göra din egna goda glass hemma.

Elegant och rymlig skål
Stålskålen i polerat rostfritt stål med en volym på 4,8 liter erbjuder många fördelar. Rostfritt stål är ett hållbart och lättrengjort material, det är också hygieniskt och korrosionsresistent. Den polerade finishen ger en elegant look. Blandningsskålen rymmer upp till 2,8 kg jäst deg, vilket gör att du kan göra stora bulldegar hur enkelt som helst.

Perfekt blandat
En 800 W direktdrivande motor med planetär blandningsfunktion ger dig möjlighet att få perfekt blandade resultat varje gång.

Variabel hastighet
Hävarmen på Smeg SMF33CREU möjliggör en variabel hastighetskontroll. Med hävarmen kan du välja mellan lägre hastigheter för en luftig knådning av deg och högre hastigheter för snabb och effektiv omrörning. Köksmaskinen erbjuder tio olika hastighetsinställningar som du enkelt väljer med styrspaken. Långsamma hastigheter är perfekt för knådning av jäsdeg, medelhastigheter för blandning av kakdegar och höga hastigheter för vispning av lätta ingredienser som grädde. Stänkskyddet håller köket rent, även vid intensiv användning.

Glassinsats för hemmagjord glass, sorbet och fryst yoghurt
Med Smegs glassinsats kan du enkelt tillverka hemmagjord glass, sorbet eller fryst yoghurt. Kylbehållaren med dubbla väggar gör det möjligt att göra upp till 1,1 liter på bara 20-30 minuter. Glassinsatsen kommer med ett transparent lock, en blandningsspatel med magnetiserad adapter, en centreringsring och en glasspatel.

Mångsidiga degtillbehör
Sätt samman dina bakverk med enkelhet med köksmaskinens inkluderade tillbehör. Degkroken är idealisk för knådning av jäsdeg till pizza och pasta. Den platta vispen är lämplig för blandning av kakdegar medan trådvispen är perfekt för vispning av lätta ingredienser som ägg och grädde.

Säkerhet i fokus: Köksmaskin med säkerhetslås och funktioner för stabil användning
En köksmaskin med fokus på säkerhet, denna maskin har ett säkerhetslås som aktiveras när blandarhuvudet lyfts från skålen. Maskinen startar långsamt med funktionen Smooth Start och hastigheten kan väljas med kontrollspaken. Gummifötterna gör att maskinen står stadigt när den används.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Smeg
EAN 8017709291617
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Färg Annan
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 1 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 10 st
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 12.2 kg
Bakkapacitet (liter) 2.6 liter
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 405 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 221 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 378 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 800 W
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 4.8 liter
Spänning (V) 230 V
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1 m
Vårt artikelnummer: 118178

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här