Laddar...
Elvisp Smeg HMF01BLEU Svart 116792
Elvisp Smeg HMF01BLEU Svart 116792
Elvisp Smeg HMF01BLEU Svart 116792
Elvisp

Smeg HMF01BLEU

  • Bakgrundsbelyst LED-display
  • 9 hastigheter + turbo
  • 2 ballongvispar, 2 Optimusvispar, 2 degkrokar och tygfodral
Full produktbeskrivning
1 595 :-
Smeg logo

Elvisp HMF01BLEU Smeg

Bra överblick med display
Smegs elvisp är gjord av innovativ teknik som gör att den har en bakgrundsbelyst LED-display där du kan se vilken hastighet du använder och hur länge den har varit igång. Dessutom stängs LED-skärmen av när du är klar så att elvispen istället visar upp sitt eleganta handtag i krom. 

9 hastigheter + turboläge
Smegs effektiva elvisp erbjuder upp till nio hastighetsnivåer så att du kan blanda ditt innehåll till perfektion. Elvispen har dessutom en Turbo-funktion för extra kraftfull vispning.

Olika vispar för olika degar
Elvispen HMF01 är lämplig för många olika innehåll och du kan enkelt göra både söta och salta beredningar. Elvispen är utrustad med tre olika typer av vispar i rostfritt stål för att garantera bästa resultat vid bearbetning av varje deg.

Tillbehör
Smegs elvisp ska vara enkel och praktisk att använda. Därför medföljer en personlig tygpåse så att du smidigt kan förvara alla tillbehör. Denna högkvalitativa elvisp har dessutom ett stort utbud av tillbehör, välj mellan de medföljande trådvisparna, ballongvisparna eller degkrokarna för att få bästa möjliga resultat. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Smeg
EAN 8017709301835
Färg Svart
Turbofunktion Ja
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 9 st
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.15 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 189 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 165 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 281 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 70 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.5 m
Vårt artikelnummer: 116792

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här