Stavmixer

Smeg HBF02WHEU

  • 700 W
  • FlowBlend-blad
  • Bägare, hackare, mosare och visp
Full produktbeskrivning
1 795 :-
Smeg logo

Stavmixer HBF02WHEU Smeg

Retro design
Stavmixer HBF02WHEU ingår i Smegs retroserie och finns i flera färger. Den har många tillbehör och dessa tillsammans med en effekt på 700 W gör den till ett perfekt och mångsidigt verktyg i köket.
Det ergonomiska handtaget med halkskydd är tillverkat i plast. Armen och bladet är tillverkat i rostfritt stål för lång hållbarhet.

Perfekt resultat
Det rostfria stålbladet FlowBlend tillsammans med den justerbara hastigheten garanterar ett mycket bra resultat. Hastigheten justeras på toppen av huvudkroppen. På handtaget finns knapp för ON/OFF samt turbofunktion.

Standardtillbehör
Som standardtillbehör finns bägare, hackare, grönsaksmosare och visp.
Bägaren är en 1,4 liters BPA-fri tritanbägare med avtagbart BPA-fritt tritanlock. Den har vattennivåmarkering, ergonomiskt handtag och går att diska i diskmaskin.
Hackaren har en huvudbehållare i BPA-fri tritan med 0,5 liters kapacitet. Det övre locket är i samma färg som stavmixerns huvudkropp. Den har S-format blad i rostfritt stål med olika höjder för att säkerställa den bästa hackupplevelsen. Grå bottendel med halkskydd som kan användas som lock för att förvara ingredienser. Behållare och blad går att diska i diskmaskin (ej skyddet).
Grönsaksmosaren har en plastkropp och avtagbar box i samma färg som stavmixerns huvudenhet. De gråfärgade plastbladen roterar sakta för att mosa potatis eller andra kokta grönsaker.
Vispen är i rostfritt stål och har en plastadapter i samma färg som stavmixerns huvudenhet. Vispen tål maskindisk (inte adaptern).

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 700 W
Varumärke Smeg
EAN 8017709297244
Allmänt
Färg Vit
Turbofunktion Ja
Steglös hastighetsreglering Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 65 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 65 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 414 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.85 kg
Vårt artikelnummer: 116795

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris