Laddar...
Sikkerthjem 3st fönsterdekaler Alarm 115112
Sikkerthjem 3st fönsterdekaler Alarm 115112
Fönsterdekaler larm

Sikkerthjem 3st fönsterdekaler Alarm

  • 3-pack
  • Dubbelsidiga klistermärken
  • Minskar risken för inbrottsförsök
Full produktbeskrivning
179 :-
Sikkerthjem logo

3-pack fönsterdekaler Alarm Sikkerthjem

För inom- eller utomhus placering
3 st. dubbelsidiga larmvarningsklistermärken. Klistermärkena kan placeras både inomhus och utanför och är speciellt designade för att motstå det hårda skandinaviska vädret och förhindra att färgen flagnar.

Preventiv verkan
Klistermärkena har en mätbar förebyggande inverkan och visar tydlig att ditt hem är larmskyddat och minskar risken för inbrottsförsök.

Placering
Klistermärkena kan placeras både på insidan och utsidan av fönster och syns tydligt från båda sidorna. De väderbeständiga klistermärkena tillåter även direkt placering utomhus. Vi rekommenderar starkt att du placerar varningsklistermärkena på synliga platser runt din egendom. Placera klistermärken på hela sidan av byggnaden för att se till att potentiella inbrottstjuvar ser dem. Det är också en bra idé att placera ett klistermärke i din närhet, som till exempel på din brevlåda, för att tydligt visa att fastigheten är larmskyddad.

Viktigt
Preventiva larmdekaler säljs endast tillsammans med ett larmsystem eller till befintliga kunder. Validering sker automatiskt. Detta är avsett att upprätthålla den preventiva effekten, så att en inbrottstjuv med säkerhet vet att det finns ett larmsystem i bostaden där det finns SikkertHjem-larmdekaler.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Sikkerthjem
EAN 5711826006101
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 3 år
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.017 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 70 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 100 mm
Produkttyp Larm
Vårt artikelnummer: 115112

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här