Laddar...
Brandsäkerhet Nexa Brandsläckare 2 kg Palmblad 114472
Brandsäkerhet Nexa Brandsläckare 2 kg Palmblad 114472
Brandsläckare

Nexa Brandsläckare 2 kg Palmblad

  • Lämplig i lägenheten, sommarstugan, förrådet, husvagnen, husbilen, bilen, båten etc
  • Effektklass 13A 89B C
  • Släckmedel: ABC-pulver
Full produktbeskrivning
339 :-
Nexa logo

Brandsläckare 2 kg Palmblad 

Snygg tryckladdad pulversläckare med torrt kemikaliskt ABC-pulver från Nexa. Brandsläckare med pulver anses vara den mest mångsidiga släckaren och släcker de flesta bränder som kan uppstå. En pulversläckare är frostbeständig och leder ej elektricitet vilket innebär att du även kan släcka bränder i elektrisk utrustning upp till 1000 V. Tänk på att en pulversläckare bara går att använda en gång, sedan måste den laddas om. Släckaren är återfyllningsbar av behörig servicetekniker.

Passar som komplement till en 6 kg brandsläckare i hemmamiljöer eller i husvagnen, husbilen och båten.
Effektklass 13A 89B C,  Kvalitetssäkrad och certifierad av DNV, tömningstid: 13 sekunder. Hållare för upphängning i hem, fordon eller båt medföljer.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nexa
EAN 7330545134766
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.75 kg
Färg Vit
Det finns i huvudsak fyra typer av släckmedel; pulver, skum, kolsyra och vatten. Pulversläckare är det bästa valet för bostäder. Skumsläckare kan användas för att släcka bränder i elektrisk utrustning, men håller på att fasas ut. Brandsläckartyp Pulver
Anger pulversläckarens storlek i kg. De vanligaste storlekarna är 2 kg, 6 kg och 12 kg, men det finns även 1 kg och 4 kg släckare. Anpassa efter brandrisken, omfattningen och användarens förmåga. Brandsläckarstorlek (kg) 2 kg
Produkttyp Brandsläckare
Vårt artikelnummer: 114472

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här