Laddar...
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Nedis Smart WIFI Uttag IP44 113828
Smart plug IP44

Nedis Smart WIFI Uttag IP44

  • Kontrollera dina elektriska apparater på distans
  • Skyddsklass IP44 för utomhusbruk
  • Styr och schemalägg genom Nedis app
  • Enkel installation – anslut bara till din WiFi-router
  • Stödjer röststyrning via Amazon Alexa och Google Home
Full produktbeskrivning
189 :-
Nedis logo

Smart plugg WIFIPO120FWT IP44 Nedis

Styr dina apparater via WiFi
Styr alla elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta dem till Nedis trådlösa smarta uttag och anslut dem till din smartphone eller surfplatta via WiFi-routern.

Enkla att installera
Du behöver inte vara en teknisk begåvning eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter.
Allt du behöver är ett smart uttag och din WiFi-router. Den intuitiva appen ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt.
Den kan även fungera tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.

Väderbeständig
Det smarta uttaget har vattentätt hölje och är regnskyddat som gör att det tål alla väder och temperaturer från -10 till 40 °C.

Schemalägg och para ihop
Ställ in tidsscheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla dem med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller
en enda knapptryckning.

Övervaka strömförbrukning
Det smarta uttaget låter dig identifiera apparater som använder för mycket ström snabbt, för att se till att du lever i ett smart och energisnålt hem. Du kan snabbt se exakt hur mycket ström produkten använder just nu, eller hur mycket ström den har använt.

Om Nedis SmartLife
Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga WiFi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.
Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nedis
EAN 5412810317219
Produkttyp Smart kontakt (smart plug)
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.12 kg
Anslutningsteknik WiFi
Strömkälla 220v
Vårt artikelnummer: 113828

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här