Kaffemaskin

Siemens TI353204RW

  • Enkel att använda med sensorknappar och textdisplay
  • Keramisk kvarn och iAroma System ger kaffe med bästa smakupplevelse
  • Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram Calc'nClean
  • Effektiv mjölkskummare med milkPerfect
Full produktbeskrivning
Pris
6 995 :-
Siemens logo

Espressomaskin TI353204RW Siemens

Siemens espressomaskin TI353204RW ger dig möjligheten att njuta av kaffe av högsta kvalitet med bara en knapptryckning. Med dess många funktioner och innovativa design kommer du aldrig vilja gå tillbaka till vanligt bryggkaffe igen.

Teknik som ger perfektion
Med sin helautomatiska design är Siemens TI353204RW utformad för att göra bryggprocessen enklare och mer effektiv än någonsin tidigare. Den har en 15 bars tryckpump som säkerställer optimalt bryggtryck, en keramisk kvarn som maler bönorna till perfektion, och en mjölkskummare som gör det enkelt att skapa skum för cappuccino eller latte.

Enkel att använda
Siemens TI353204RW är utformad för att vara enkel att använda, med tydliga sensorknappar och en textdisplay som visar alla val. Uppvärmningstiden är snabb. Dessutom har maskinen en avtagbar vattentank på 1,4 liter och en bönbehållare på 250 g med aromabevarande lock som gör påfyllningen enkel och smidig.

Funktioner och design för perfekt kaffe
Siemens espressomaskin TI353204RW är utrustad med ett avancerat coffeeDirect-system som låter dig välja mellan en rad olika kaffedrycker som espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med bara ett knapptryck. Dessutom kan du justera styrkan och mängden kaffe för att få det precis som du vill ha det.

MilkPerfect
Det är inte svårt att få till det perfekta mjölkskummet. TI353204RW har en innovativ teknik som kallas MilkPerfect som ger dig perfekt mjölkskum varje gång. MilkPerfect ger fast och finporigt mjölkskum helt utan förkunskaper. Den automatiska skumningstekniken som skummar direkt i koppen gör att det fasta skummet hamnar överst. Du häller helt enkelt mjölken i koppen och skummar. Rengöringen av mjölkskummaren är precis lika lättvindig. Mjölkskummaren är lätt att ta loss och kan diskas i maskin eller diskas under rinnande vatten. 

Effektiv rengöring och underhåll
Med Siemens TI353204RW behöver du inte lägga kraft på rengöring och avkalkning. Maskinen har en helautomatisk funktion som kallas Calc'nClean som tar hand om allt själv. Dessutom medföljer en testremsa för vattenhårdhet och ett Brita vattenfilter för att ge en renare och friskare kaffesmak och förlänga maskinens livslängd.

Keramisk kvarn och justerbar malningsgrad
Espressomaskinen är utrustad med en slitstark och hållbar keramisk ceramDrive-kvarn som maler kaffebönorna på ett sätt som bevarar smak och arom på bästa sätt. Du kan också justera malningsgraden för att få det kaffe du vill ha. Siemens iAroma System är en unik teknologi där alla delar fungerar i perfekt synergi för att skapa den perfekta espresson.

Hög kvalitet och stilren design
Siemens TI353204RW är inte bara en teknisk höjdpunkt, den är också en stilrent designad kaffemaskin som kommer att passa perfekt i alla kök. Med sin grå finish och eleganta formgivning, är detta en espressomaskin som sticker ut och gör ett intryck.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1300 W
Varumärke Siemens
EAN 4242003848906
Allmänt
Färg Grå
Mjölkskummare Ja
Tryck (bar) 15 bar
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 251 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 433 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 383 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.4 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 7.033 kg
Vårt artikelnummer: 114017

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris