Laddar...
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kapselmaskin Siemens TE655203RW Annan 117246
Kaffemaskin

Siemens TE655203RW

  • Enkel och självförklarande touchdisplay
  • Automatisk rengöring av mjölksystemet efter varje dryck
  • Möjlighet att spara två favoriter
  • OneTouch DoubleCup – tillred två mjölkdrycker på samma gång
Full produktbeskrivning
12 995 :-
Siemens logo

Espressomaskin TE655203RW Siemens

Unik enkelhet
Starta och njut: tack vare coffeeSelect-displayen får du den perfekta upplevelsen med en enkel touch. Den stora displayen presenterar urval av goda kaffedrycker och mjölkspecialiteter tydligt och inbjudande. Tack vare det intuitiva gränssnittet kan alla funktioner nås direkt genom ett lätt tryck på sensorkontrollerna – unik enkelhet.

Automatisk rengöring av mjölksystemet
Alla passionerade kaffedrickare, som älskar ett gott, aromatiskt kaffe kompromissar inte vid tillagningen. Utom med att regelbundet rengöra mjölksystemet. Därför har Siemens utvecklat autoMilk Clean. Det helautomatiska systemet rengör med ånga och startar efter varje bryggd kopp. Det garanterar perfekt hygien och gör jobbet med den dagliga rengöringen av mjölksystemet åt dig. Dålig lukt och bakterier får helt enkelt inte en chans att utvecklas. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av en god kopp kaffe .

Skapa din favoritkaffe enkelt
Med favoritfunktionen kan du spara dina favoritdrycker och inställningar och med ett enkelt knapptryck tillreder din espressomaskin dem efter ditt recept. Du kan själv anpassa styrka, temperatur, koppstorlek och kaffe/mjölkratio på din kaffe så att det passar din smak.

Perfekt teknologiskt samspel
iAroma är samspelet mellan en keramisk kvarn, ett intelligent värmesystem, optimalt tryck och en högkvalitativ bryggenhet. Tillsammans lockar de fram kaffebönans alla smakämnen och ger dig en perfekt espresso.

Allt med en knapptryckning
Stark espresso, krämig cappucino, latte macchiato eller kaffe med varm mjölk spelar ingen roll: Med oneTouch DoubleCup bryggs den valda drycken med en enkel knapptryckning. Så enkelt är det. Och ännu bättre, du kan brygga två koppar på en gång om du vill.

För ett extra start kaffe
Extra starkt kaffe utan att kompromissa med aromerna, tack vare innovativa aromaDouble Shot. Två malnings- och bryggningsprocesser gör att aromaDouble Shot ger den genomgående bästa aromen. Därmed undviker du bittra eftersmaker, eftersom mindre vatten ger färre bittra smakämnen. Och det i sin tur gör att endast det bästa från bönorna hamnar i din kopp.

Maximal njutning med ett enkelt knapptryck
Om du vill ha en latte macchiato, en krämig cappuccino eller extrastark espresso – oavsett vilken kaffespecialitet du väljer: Med funktionen oneTouch serverar den här helautomatiska kaffemaskinen fulländad kaffenjutning, enkelt och bekvämt och i en enda knapptryckning. Systemet förbereder kaffedryckerna helt enligt dina preferenser, med eller utan mjölk. Perfekt teknik för perfekt njutning.

Finmalet, extra smakrikt
Den högkvalitativa kvarnen ceramDrive maler kaffebönorna jämnt och fint, för att kaffet ska utveckla en mer smakintensiv och rik arom under bryggningsprocessen. Och eftersom keramikkvarnar, till skillnad från stålkvarnar, är i princip outslitliga garanterar vi bestående och kvalitetsmässigt optimal njutning.

Enkel rengöring av maskinen
För att säkerställa en ren och hygienisk bryggenhet i din maskin är bryggenheten fullt uttagbar. Ta enkelt ut bryggenheten och skölj under rinnande vatten och sätt sedan tillbaka den så säkerställer du att ditt kaffe alltid smakar bra samt förlänger livslängden på din espressomaskin.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Siemens
EAN 4242003806395
Färg Annan
Mjölkskummare Ja
Automatisk avstängning Ja
Tryck (bar) 19 bar
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 9.761 kg
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 281 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 468 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 385 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1500 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1 m
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.7 liter
Vårt artikelnummer: 117246

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här