Kyl/frys-kombi

Siemens KG36EAWCA

  • freshSense sensorteknik håller ett perfekt klimat
  • Smarta & praktiska förvaringslösningar
  • hyperFresh håller kött, fisk, frukt & grönt fräscht längre
Full produktbeskrivning
11 890 :-
Hemleverans & installation, fr. 1599 kr, i kassan
Siemens logo

Kyl/frys KG36EAWCA Siemens

Kombinerad kyl/frys med LowFrost och hyperFresh med reglerbar 0°C zon som håller kött och fisk fräscha upp till två gånger längre. Frukt och grönsaker håller sig fräscha längre i hyperFresh-lådan, tack vare möjligheten att reglera fuktigheten i lådan. LowFrost-tekniken bidrar till mindre isbildning och snabbare avfrostning. LED-belysning ger ett jämnt och behagligt ljus .

Smart & smidig förvaring
För att öka komforten vid i- och urplockning av livsmedel kan numera glashyllorna dras ut till hälften, med hjälp av profilskenor. Därmed får du en perfekt överblick över innehållet och hittar även det som gömmer sig längst bak. Utdragsfunktionen är självklart både lätthanterlig och vippstabil, för att glashyllorna utan problem ska kunna dras ut även när de är fullastade. Glasskivorna, utan ram, är har tillverkade av högkvalitativt och robust glas.

BigBox, en extra stor fryslåda
Perfekt för större frysvaror – BigBox. En hel lammstek eller flera pizzor,  vid infrysning av stora eller skrymmande livsmedel behöver du extra stora utrymmen. BigBox har gott om plats. Om du behöver ännu mer utrymme, Lådor och hyllor kan enkelt tas ut ur frysen, så att du kan utnyttja hela utrymmet.

Säker och lätt att rengöra med safetyGlass hyllorna.
Alla glashyllor är gjorda av extra starkt, lättskött säkerhetsglas. Om något spills rinner det inte ner till det andra hyllplanen.

Maten håller sig garanterat fräsch längre med FreshSense
Varierande yttertemperaturer och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti skåpet. De smarta sensorerna i FreshSense svarar så snabbt de känner av temperaturförändringar i kylen.

Stabil temperatur med SuperCooling
Med knappen SuperCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet.

Snabb och enkel avfrostning med LowFrost
Vid frostbildning ökar frysens energiförbrukning något: Vår innovativa LowFrost-teknik med särskilda förångare ger en låg och jämn isbildning, och en betydligt snabbare avfrostning än med konventionella system. hyperFresh <>0 °C: kött och fisk håller sig dubbelt så länge. hyperFresh <>0 °C-lådorna ser till att kött, charkuterier och fisk håller sig dubbelt så länge. För att skapa dessa fördelar håller lådorna ca 2-4 °C grader lägre temperatur än i övriga kylen. De separata avdelningarna gör också att otrevlig lukt inte sprider sig.

Alltid pålitlig med multi Alarm-systemet.
Multi Alarm-systemet meddelar dig visuellt och akustiskt när temperaturen stiger, vilket kan hända till exempel om dörren är öppen.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik.

Känns installationen svår? Det fixar vi! Fyll i ditt postnummer i kassan för att se om du bor inom ett installationsområde för någon av våra hundratals butiker i Sverige.

Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring hemleveranser med installation.

Hämta i butik

Beräknad leveranstid: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar efter köp. 

Hämta dina varor i din valda Elon-butik.

Hemleverans, installation, bortforsling

Beräknad leveranstid: Vi kontaktar dig inom 24h (gäller vardagar) för att boka passande tid för installation.

Din valda Elon-handlare levererar och installerar samt gör sig av med dina gamla vitvaror åt dig.

Leverans till tomtgräns/port - via Bring

Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Få dina varor levererade till din tomtgräns/port.

Varumärke Siemens
EAN 4242003869208
Färg Vit
Automatisk avfrostning Nej
Ismaskin Nej
Anger om produkten har en display. Display Ja
Dörrlarm Ja
Belysning Ja
Grönsakslåda Ja
Zon för färskvaror Ja
Justerbara fötter Ja
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dörrhängning Höger
Stjärnmärkning 4
Anger hur många kilo du kan frysa in per dygn. Infrysningskapacitet (kg/dygn) 14 kg/dygn
Antal kompressorer (st) 1 st
Klimatklass: W [klimatklass]. Denna apparat är avsedd att användas vid en omgivningstemperatur mellan 'X' [lägsta temperatur] °C och 'Y' [högsta temperatur] °C. Klimatklass SN-N-ST-T
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 75.8 kg
Flaskhylla Ja
Fläkt för luftcirkulation Nej
Alarm vid för hög temperatur Ja
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Omhängningsbart Ja
Hjul i bakkant Ja
Kategori av kyl eller frys 7 Kyl- och frysskåp
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiförbrukning per år kyl/frys (kWh/år) 149 kWh/år
Säkerhet vid strömavbrott i antal timmar. Temperaturstegringstid (h) 35 tim
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 600 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 650 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1860 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 38 dBa
Anger kylens nettovolym i liter. Volym kyl (liter) 214 liter
Anger frysens nettovolym i liter. Volym frys (liter) 94 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) C
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass C
Energiklass
Vårt artikelnummer: 114361

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris