Elgrill

Severin PG 8566

  • Snabb uppvärmning till 250 °C
  • Jämn värmefördelning, mindre rök
  • Praktisk stativbas med förvaring
  • Termostatstyrt värmeelement
  • Stor grillyta för familjemåltider
Full produktbeskrivning
Pris
1 190 :-

Elgrill med stativ 250°C PG 8566 Severin

Severin PG 8566 är en elgrill med stativ som gör det enkelt att grilla inomhus och utomhus året runt. Med denna eBBQ kan du enkelt tillaga saftig grillad mat oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter. 

Mångsidig grillning
Optimera din matlagning med denna mångsidiga stående grill som ger dig möjlighet att tillaga utsökt grillad mat. Den höga temperaturen och den snabba uppvärmningen, tillsammans med den rostfria designen, gör denna elgrill till ett utmärkt val. Grillytan mäter 44,5x26 cm, vilket ger dig gott om plats för att laga mat till hela familjen.

Jämn värmefördelning och mindre rök och lukt
Elgrillen är utrustad med en kontinuerlig uppvärmningsspiral som ger en jämn fördelning av värmen, vilket säkerställer att maten blir jämnt tillagad. Dessutom minskar användningen av vatten i grillbrickan risken för rök- och luktutveckling, vilket gör den lämplig att använda både inomhus och utomhus. När vattnet värms upp i grillbrickan, skapar det en ångande effekt som hjälper till att behålla matens naturliga smaker och saftighet samtidigt som det minskar rök och lukt. Detta gör den stående grillen idealisk för användning vid matbordet eller utomhus, så att du kan njuta av grillad mat på ett enkelt och bekvämt sätt.

Termostatstyrt värmeelement och snabb uppvärmning
För att uppnå perfekt tillagning av grillad mat är det viktigt att ha kontroll över temperaturen. Severin PG 8566 har ett termostatstyrt värmeelement och en temperaturregulator som gör det enkelt att ställa in den önskade temperaturen. Tack vare snabb uppvärmning på bara 10 minuter och en maximal temperatur på 250 °C, kan du snabbt och enkelt förbereda din grillade mat.

Praktisk stativbas och förvaringsställ för bekväm utomhusgrillning
Stativbasen med förvaringsställ gör det möjligt att använda grillen som en stående grill. Du kan enkelt flytta den från bordet till balkongen eller trädgården. Med den stabila stativbasen kan du placera grillen på en platt yta och njuta av att grilla utomhus. Förvaringsstället är också praktiskt för att ha redskap och tillbehör nära till hands under grillningen.

Redo att användas på nolltid och lätt att rengöra
Denna grill är utformad för att vara enkel att montera och demontera, vilket gör att den snabbt är redo att användas. Dessutom gör den enkla demonteringen det lätt att rengöra grillen efter användning.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 2200 W
Varumärke Severin
EAN 4008146040092
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CTT3810V_sv-SE
Allmänt
Grilltyp Elgrill
Färg Svart
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 620 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 585 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 900 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.21 kg
Vårt artikelnummer: 120981

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris