Upptäck Samsungs TV-apparater som kombinerar elegant design med den senaste QLED-tekniken för kristallklar bild och levande färger. Ge ditt hem en stilfull touch och njut av en tittarupplevelse i världsklass. Just nu har vi extra bra priser på TV från Samsung. 

 

Erbjudandet gäller en begränsad tid på elon.se och i butik. 

Stig in i en värld av ofattbar TV-excellens med Samsung 98" TU98DU9005K. Upplev kristallklar bildkvalitet med AI-driven uppskalning och en smidig 120Hz Motion Xcelerator. Kombinera med en Samsung Q-symphony soundbar för en ljudupplevelse i absolut världsklass. Njut av enkel åtkomst till dina favoritappar och spel, direkt från en TV som är synonym med överlägsenhet. Nu på kampanj! 

Utforska en ny nivå av färg och realism med Samsung 75" TQ75Q70CATXXC QLED-TV. Med imponerande bildkvalitet, kraftfull Quantum Processor 4K och stöd för Motion Xcelerator Turbo+ 4K@120Hz, levererar den en oöverträffad TV-upplevelse. Upplev klara, verklighetstrogna färger och en elegant design som smälter in i ditt hem. Förbättra din underhållning med Samsungs soundbars för ett fylligt surroundljud som kompletterar TV
egen ljudkvalitet.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris