Spishäll

Samsung NZ84F7NC6AB/EE

  • Keep Warm-funktion för enkel varmhållning
  • Flex Zone för en mer flexibel matlagning
  • Barnlås och timer
  • 80 cm bred
Full produktbeskrivning
7 990 :-
Samsung logo

Inbyggnadshäll NZ84F7NC6AB/EE Samsung

Köp den ultimata flexibiliteten med Samsung induktionshäll NZ84F7NC6AB/EE – en flexibel 80 cm inbyggnadshäll med induktion.

Slider Control – enkel och precis värmeinställning på din spishäll
Slider Control är en funktion på inbyggnadshällen NZ84F7NC6AB/EE från Samsung, som gör det enkelt för dig att justera värmen på kokzonerna. Det går att göra det precist och smidigt genom att glida fingret över kontrollen, istället för att vrida på en knapp eller vred. Det ger en mer intuitiv och ergonomisk användning av hällen.

Tryggt med induktion – snabb värme och ökad brandsäkerhet
Induktionshällen är ett säkert val för din köksmiljö. Med snabb värme och automatisk avstängning vid borttagning av kokkärl, minskar det risken för brand. Dessutom blir hällen inte lika varm som en keramisk häll, vilket ökar säkerheten i köket.
Tänk på att dina kokkärl måste vara gjorda av järn eller rostfritt stål för att hällen ska fungera. Testa enkelt med en magnet om dina kärl är kompatibla.

Flexibilitet och effektivitet med Flex Zone
NZ84F7NC6AB/EE Samsung inbyggnadshäll erbjuder Flex Zone, en öppen tillagningsyta som ger dig möjlighet att använda många olika storlekar på kastruller och grytor. Detta ger dig större flexibilitet och effektivitet i köket.

Keep Warm-funktionen håller maten varm
Inbyggnadshäll NZ84F7NC6AB/EE från Samsung har en praktisk Keep Warm-funktion. Med en knapptryckning kan du aktivera denna varmhållningsfunktion och automatiskt ställa värmen på nivå två, så att maten hålls varm tills det är dags att servera. Perfekt om såsen är klar innan steken!

Trygg matlagning med restvärmeindikator, barnlås och timer
NZ84F7NC6AB/EE Samsungs inbyggnadshäll har flera funktioner för att öka säkerheten under matlagningen. Restvärmeindikatorn visar när plattan fortfarande är varm efter användning, barnlåset gör att hällen inte kan användas av barn utan tillsyn och timern gör att du kan ställa in en tid för när hällen ska slås av automatiskt. Så du kan känna dig trygg medan du lagar mat.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Samsung
EAN 8806085630321
Allmänt
Hälltyp Induktion
Färg Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antal kokplattor/zoner (st) 4 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variabla zoner Ja
Timer för avstängning Ja
Typ av ram Fasad 1 sida
Typ av styrning Touch
Barnlås Ja
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådlös koppling mellan kompatibel häll och fläkt Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 15.5 kg
Dimensioner
Inbyggnadsmått höjd (mm) 20
Inbyggnadsmått bredd (mm) 750
Inbyggnadsmått djup (mm) 490
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 800 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 520 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 56 mm
Övrigt
Timer Nej
Vårt artikelnummer: 118471

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris