Inbyggnadsugn

Samsung NQ5B4553FBB/U1

  • Varmluft, grill och mikro i ett
  • Enkel kontrollpanel med touch, display och vred
  • WiFi och fjärrstyrning med SmartThings-appen
  • Enkel rengöring med ånga
Full produktbeskrivning
12 490 :-
Samsung logo

Inbyggnadsugn NQ5B4553FBB/U1 Samsung

Samsung NQ5B4553FBB/U1 är en svart kompakt inbyggnadsugn som gör matlagningen enkel och smidig. Med en medelstor ugnsvolym på 50 liter har ugnen tillräckligt med utrymme för att tillaga en mängd olika maträtter. Men det som verkligen gör denna inbyggnadsugn speciell är dess Microwave Combi-funktion, vilket ger snabb och jämn tillagning av mat. Ugnen har flera värmesystem, inklusive en varmluftsfläkt som fördelar värmen jämnt, samt en grill som ger maten en krispig yta.

Modern inbyggnadsugn med intuitiv styrning och matlagningstimer
Med sin kompakta och moderna design och smarta funktioner är denna inbyggnadsugn ett utmärkt val för mindre kök som kräver både stil och funktionalitet. Ugnen har en svart yta med en trippelglasdörr som ger både ett elegant utseende och isolering för att hålla värmen inne i ugnen.
För att underlätta användningen av ugnen har den vred, touch-styrning och en LED-display, som gör det enkelt att välja önskad inställning. Displayens vita tecken gör att alla inställningar tydligt kan läsas av.
En annan användbar funktion är klockan med matlagningstimer som hjälper dig att hålla koll på tiden. Det är särskilt praktiskt när du lagar mat som kräver en exakt tillagningstid.

Enkel rengöring med miljövänlig SteamClean-funktion
Att rengöra en ugn kan vara en tidskrävande och jobbig uppgift, men med Samsungs inbyggnadsugn NQ5B4553FBB/U1 är det enkelt och snabbt. Ugnen är utrustad med en keramisk emalj på insidan, vilket gör den lätt att rengöra och motståndskraftig mot repor och fläckar.
För att göra rengöringen ännu enklare har ugnen en SteamClean-funktion som använder ånga för att lösa upp och ta bort matrester. Detta är inte bara en effektiv metod, utan också miljövänlig då ingen kemisk rengöring behövs. Starta programmet och torka sedan bort resterna med en trasa.

Jämnt tillagad mat varje gång med varmluft
Varmluftsfunktionen i ugnen är en ovärderlig funktion som garanterar att maten tillagas jämnt och perfekt varje gång. Genom att sprida värmen jämnt i ugnen, elimineras varma och kalla fläckar vilket bidrar till att maten tillagas jämnt. Detta är speciellt användbart vid tillagning av bakverk, som kräver en jämn värme för att bli perfekt.

Grilla mat med lätthet med ugnens inbyggda grillfunktion
Förutom varmluftsfunktionen finns det också en grillfunktion i ugnen som gör det möjligt att grilla kött eller grönsaker på ett enkelt sätt. Denna funktion ger maten en läcker och knaprig yta samtidigt som insidan förblir saftig och välsmakande. Genom att använda grillfunktionen kan du laga allt från grillad kyckling till grönsaker på bara några minuter. Det är också en bra funktion att använda för att ge rätter en extra touch av smak och krispighet.

Spara tid med den inbyggda mikrovågsugnen
Förutom den användbara grill- och varmluftsfunktionen, har NQ5B4553FBB/U1 ugnen en inbyggd mikrovågsugn som sparar tid när du snabbt vill värma upp eller tillaga mat. Genom att använda mikrovågsugnen, kan du snabbt och enkelt tillaga popcorn, kokta grönsaker eller uppvärmda rester. Denna funktion gör det också möjligt att kombinera ugnens andra funktioner med mikrovågsugnen, så du kan till exempel använda mikrovågsugnen för att förvärma maten innan du använder grillfunktionen för att ge den en krispig yta. Den inbyggda mikrovågsugnen är ett utmärkt tillägg till ugnen, vilket gör det möjligt att spara tid och laga mat på ett mer effektivt sätt.

Laga allt från kakor till grillad kyckling med lätthet
Ugnen NQ5B4553FBB/U1 är utrustad med flera funktioner som gör matlagningen både enkel och säker. Med det medföljande grillgallret och bakplåten kan du laga allt från bakverk till grillad kyckling med lätthet. Du kan använda grillgallret för att ge maten en härlig yta medan bakplåten är perfekt för att tillaga kakor och andra bakverk.

Autoprogram för enkel matlagning
Ugnen har autoprogram för att göra matlagningen ännu enklare. Autoprogrammen gör det möjligt att enkelt tillaga vanliga maträtter, utan att du behöver justera temperaturen eller tiden. Detta gör att matlagningen blir ännu enklare och mer bekväm för dig.

Smarta funktioner med app för fjärrstyrning av ugnen
Ugnen har inte bara avancerade funktioner för matlagning, den har också en smart WiFi-anslutning som gör det möjligt att fjärrstyra och övervaka ugnen från var som helst med hjälp av SmartThings-appen. Du kan enkelt förvärma ugnen eller stänga av den när du är utanför hemmet, och du kan även kontrollera och justera tillagningstemperatur och tid för att säkerställa att maten tillagas perfekt. Med förprogrammerade inställningar kan du snabbt välja de vanligaste maträtterna och njuta av en enklare och mer bekväm matlagningsupplevelse.

Denna kompakta inbyggnadsugn är perfekt för mindre kök och har allt som behövs för att laga god mat på kort tid.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Samsung
EAN 8806094348392
Färg Black Stainless
Typ av rengöring Ånga
Varmluft Ja
Mikro Ja
Ånga Nej
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grillfunktion Ja
Barnlås Ja
Timer för avstängning Ja
Typ av styrning Vred
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 38.8 kg
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antal bakplåtar (st) 1 st
Ugnstorlek Medelstor
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antal grillgaller (st) 1 st
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 570 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 456 mm
Anger ugnens nettovolym i liter. Volym ugn (liter) 50 liter
Timer Nej
Vårt artikelnummer: 118180

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris