Mobiltelefon

Samsung Galaxy S23 128GB - Green

  • Fota ännu bättre
  • Mer ljus i natten
  • Fånga varje detalj
  • Ta dina bilder till nya höjder
  • Förvandla halvdana bilder till mästerverk
  • Mer kraft till dig
  • Utöka övertaget
  • En bättre skärmupplevelse
  • För över allt viktigt
Full produktbeskrivning
11 490 :-
Samsung logo

Mobilen som gör varje ögonblick bättre

Samsung Galaxy S23 är utrustad med en riktigt skarp kamera. Och tack vare avancerad AI blir ditt jobb enkelt – nu kan du ta bilder och filma på proffsnivå, oavsett vilken nivå du är på idag. Med tre bakre kameror i ett imponerande samspel är du redo att ta fantastiska bilder i alla lägen. 50 MP, telefoto, ultravidvinkel och djup. Allt för att du inte ska missa någonting.

Adaptive pixels

Ta en bild med huvudkameran på 50MP och få det bästa av två världar. Adaptive Pixelteknologin kombinerar automatiskt en imponerande högupplöst bild på 50 MP med en otroligt ljusstark bild på 12 MP, så att du ska få det bästa slutresultatet varje gång. 

30x zoom tar dig 30 gånger närmare 

Allt du ser kan du nu komma 30 gånger närmre genom linsen på Samsung Galaxy S23. Tack vare utvecklad AI och ännu ljuskänsligare pixlar än i den redan zoom-starka föregångaren Galaxy S22, förvandlas avstånden nu till närbilder – och episka ögonblick direkt i mobilen. Och med 3x optisk zoom får du knivskarpa bilder även när du är riktigt nära.

Nightography – natten har aldrig varit ljusare

Ofta inträffar de mest magiska ögonblicken när mörkret faller: Fyrverkerier, solnedgångar och festens höjdpunkt. Tidigare har det varit svårt att fånga dessa stunder med djup och skärpa då ljuset är svagt – men inte med Galaxy S23:s ljuskänsliga sensor som lyfter upp alla detaljer i ljuset. Nu kan du filma och fota precis som du vill även när det är mörkt.

Låt AI överraska verkligheten i bilder och film

Låt kamerans AI göra jobbet: Den tar ut de bästa bilderna, klipper ihop de mest actionladdade ögonblicken och sänker hastigheten under de dramatiska sekvenserna. Allt under en och samma tagning – och du kan plötsligt dela ögonblicken du trodde var omöjliga att fånga. På proffsnivå. Single Take fångar de bästa och häftigaste motiven genom att automatiskt filma en sekvens när du tar en bild. Utifrån denna sekvens väljer AI ut de bästa bilderna. Dynamic Slow-Mo höjer dramatiken genom att sänka farten vid de händelserika episoderna, och med Portrait Mode får du detaljrika bilder i enastående ljus. Om något inte ska synas i bild, använd Object Eraser för att enkelt få det innehåll du vill ha. Du behöver med andra ord knappt göra något själv, för att kunna dela en exceptionell verklighet på proffsnivå med Samsung Galaxy S23.

Fånga allt med 8K-video – även under natten

Det perfekta ögonblicket brukar vara lätt att missa. Särskilt när det är mörkt. Den tiden är förbi. Samsung Galaxy S23 revolutionerar filmmöjligheterna med 8K Video och extremt ljuskänslig sensor. Cinematic video , med bättre bildstablilisering i både hård- och mjukvara, gör dina filmer mer uppslukande än någonsin. Och 12 bit HDR som visar 60 miljarder färger – 64 gånger mer än vad som är möjligt med 10 bit HDR – återger färger på ett revolutionerande sätt. 

3D-analys tar dina selfies till en ny nivå 

En proffsfotograf i studiomiljö – eller du i ditt vardagsrum? Samsung Galaxy S23 gör dina selfies ännu bättre: Med hjälp av AI och en 3D-analys av djup och dimensioner skapar kameran fantastiska porträtt. Bakgrunden görs oskarp med bokeheffekt, och ditt ansikte hamnar i fokus med perfekt ljussättning.

Portrait Video

Gör videos i proffskvalitet; med Portrait Video skapar du cinematiska videos där fokus ligger på dig och dina vänner. Aktivera Portrait Video och skapa videos värda att dela.

Object Eraser – Less is More

Med Object Eraser kan du enkelt ta bort objekt eller till och med människor från dina foton. Tryck eller dra en linje runt det du vill radera och tryck på raderingsknappen. Klart!

Auto Framing

Filmar du något i rörelse? Inga problem, med Auto Framing anpassar kameran sig efter det du filmar så att det alltid är i bild. Och det som hörs. Mikrofonen lägger sitt fokus på det som är i fokus för ett uppslukande och intensivt resultat.

120 Hz förändrar hela känslan

Samsung Galaxy S23 har en Dynamisk Super AMOLED-skärm med upp till 120 Hz uppdateringsfrekvens som revolutionerar upplevelsen. Den snabba uppdateringsfrekvensen ger en mjuk känsla och omedelbar respons, oavsett om du scrollar, spelar eller skriver ett meddelande. Skärmen är dessutom dynamisk och styr uppdateringsfrekvensen efter vad du gör – och därmed ökar batteritiden. Exempelvis används bara 10 Hz när du inte gör någonting, och maximala 120 Hz när du gamear.

Stabil upplevelse

Med Samsung Galaxy S23 kan du utnyttja det nya snabba 5G-nätet till fullo.¹ Dessutom stöds Wi-Fi 6E² så att du kan streama, dela och gamea med minimal latens, var du än befinner dig.

Batteriet som anpassar sig efter dig

Batteriet är inte bara kraftfullt, upp till 4700 mAh³, utan också intelligent. Genom att lära känna och anpassa sig efter dina mobilvanor, sparar de på krafterna och räcker längre på en enda laddning.4 Självklart har Samsung Galaxy S23 även teknik för snabbladdning5 – där 30 minuter räcker för att ladda batteriet upp till 50%.6

Intelligentare processor

Kraften i en mobil är beroende av många faktorer. I Samsung Galaxy S23 sitter Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, Samsung Galaxys snabbaste och mest kraftfulla processor hittills. Men det är inte det enda som gör din mobil snabb och kraftfull: Den underliggande mjukvaran är också en viktig del, inte minst för din upplevelse.

I Galaxy S23 finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten, utan också förlänger batteritiden och gör minnet mer effektivt.

Design som håller7

Sömlösa och mjuka övergångar, tillsammans med kameralinserna som försiktigt tar för sig, ger mobilen en enhetlig och stilren design som sticker ut. Med färgerna, Phantom Black, Cream, Green och Lavender tar de för sig på ett diskret men direkt vis.

Med Samsungs starkaste skärmglas hittills, Gorilla Glass Victus 2 och extremt hållbar aluminium, Armor aluminium, blir ett ”ooops” sällan mer än just ett ”ooops”.

Dela med bästa kvalité

Samsung Galaxy Diamond-seriens smarta kamerafunktioner finns även i app-kameran i Snapchat, Instagram och Tiktok.

Ljusstark upplevelse, alltid

Börja titta på en film hemma, ta med den ut för att se klart. Den extremt ljusstarka skärmen på upp till 1750 nits levererar en uppslukande upplevelse både i strålande solljus och hemma i soffan.

Plats för mer

Dina bilder, filmer och favoritserier – självklart har Samsung gjort plats för allt du gillar. Samsung Galaxy S23+ kommer med upp till 512 GB lagring och Galaxy S23 med upp till 256 GB lagring.


1. Produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.

2. Gäller endast Samsung Galaxy S23+. Galaxy S23 stöder Wi-Fi 6.

3. S23 har ett 3900 mAh batteri och S23+ har ett 4700 mAh batteri.

4. Batteriåtgång varierar beroende på användning.

5. Snabbladdare på 45W ingår inte men finns att köpa hos auktoriserade återförsäljare och på samsung.com

6. Uppladdningstiden kan variera.

7. Samsung Galaxy S23 / S23+ är klassade med IP68. Baserat på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för strand- eller poolanvändning.


Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Samsung
EAN 8806094724783
Display Name Samsung Galaxy S23 128GB - Green
Visar hur stor den interna lagringskapaciteten är i produkten. Lagringskapaciteten mäts i Gigabytes (GB) Internt lagringsutrymme 128 GB
Modellserie som produkten är del av Modell Galaxy S23
Färgkategori Grön
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.19 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Bildskärmsdiagonal cm 15.39 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.1 tum
Färg Grön
Typ 2 års garanti
Produktlinje Samsung Galaxy
Märke Samsung
Bildskärmsupplösning 2340 x 1080 pixlar
Färg Grön
Vikt 168 g
Djup 7.6 mm
Bredd 70.9 mm
Typ av produkt Pekskärmsmobil
Höjd 146.3 mm
Standarder som följs VDE, IP68
Service och support Begränsad garanti - 2 år
Anslutningstyp USB Type-C - 24 pin USB-C
Inkluderade tillbehör SIM-kortsborttagningsverktyg, USB-C- till USB-C-kabel
Förpackad kvantitet 1
Kapacitet 3900 mAh
Samtalstid 2100 minuter
RAM-minne 8 GB
Intern minneskapacitet 128 GB
Användarminne 99 GB
Typ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Tillverkare Qualcomm
Typ Pekskärmsmobil (Android OS)
Teknik WCDMA (UMTS) / GSM
Trådlöst gränssnitt NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3
Typ OLED-skärm
Skydd Stänksäker
Typ Pekskärm (multi-touch)
Operativsystem Android 13
Färgdjup 16,7 miljoner färger
Serviceleverantör Inte specificerad
Antal processorkärnor 8-kärnig
Telefon formfaktor Beröring
Operativsystemfamilj Android
Användargränssnitt Samsung One UI 5.1
Dataöverföring FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1
Generationen mobilt bredband 5G
SIM-korttyp Nano-SIM
Trådlös laddning Ja
Antal SIM-kortplatser Dual-SIM
Sensorupplösning 12 megapixlar
Tillverkarens modellnummer SM-S911B/DS
Sensorupplösning 50 megapixlar
Snabbladdningsteknologi Qualcomm Quick Charge 2,0, Adaptiv snabbladdning, Samsung superfast laddning, Kraftöverföring 3.0
Visningsformat Full-HD+
Kontakter USB-C
Säkerhetsenheter Fingeravtrycksläsare (under monitorn)
Reparationsbarhetsindex 8.2
Formfaktor Beröring
Uppdateringsfrekvens 120 Hz
Diagonal storlek 6.1"
Standarder för trådlös laddning WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare
Inmatningsenhet Multi-touch
SIM-korttyp Nano-SIM, elektroniskt SIM-kort (e-SIM)
Antal SIM-kort Dual-SIM
Navigering GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
Säkerhetsenheter Fingeravtrycksläsare (under monitorn), ansiktsigenkänning
Sensorer Accelerometer, miljöljussensor, närhetssensor, barometer, gyrosensor, hallsensor, geomagnetisk sensor
2G-band 850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM
4G LTE-band Band 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Band 12, Band 13, Band 17, Band 18, Band 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66
4G LTE-frekvens FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 nedre, FDD 800 övre, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 211
Ljudförbättring Dolby Digital Plus-ljud, Dolby Atmos ljudteknologi, surroundljud, Dolby Digital-ljud, förstärker omgivningsljud
Digitala ljudstandarder som stöds WAV, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128
Digitala videostandarder som stöds MKV, FLV, AVI, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4
Pixelstorlek 1.12 µm
Fokusjustering Automatisk
Sensorupplösning 12 Megapixel
Objektivtyp Ultravidvinkellins
Sensorupplösning 10 Megapixel
Linstyp Telefotoobjektiv
Skydd Dammtät, stänksäker, vattenavvisande
Material PET-film, återvunnet glas, Armor aluminiumram
Tillverkarens modellnummer SM-S911B/DS
SAR-värde 1,304 W/kg (kropp), 0,963 W/kg (huvud), 2,42 W/kg (lem)
Användarminne 99 GB
RAM LPDDR5 SDRAM - 8 GB
Klockfrekvens 3.36 GHz
HDR Ja
Kontrastförhållande 3000000:1
Pixeltäthet 425 ppi
Maximal ljusstyrka 1750 cd/m²
HDR-teknik HDR10+
Teknik Infinity-O Dynamic AMOLED 2X
Förbättringsteknik Eye Comfort Shield, Vision Booster-teknik
Skydd Corning Gorilla Glass Victus 2 (reptåligt glas)
Funktioner AOD(Always On Display), Videotapet, 100% DCI-P3
Kapacitet 3900 mAh
Samtalstid 2100 minuter
Runtime-detaljer Aktiv onlineanvändning (LTE): upp till 20 timmar ¦ Aktiv onlineanvändning (Wi-Fi): upp till 20 timmar ¦ Uppspelning (trådlös video): upp till 22 timmar ¦ Uppspelning (trådlöst ljud): upp till 71 timmar ¦ Tala (LTE): upp till 2100 min
Betalningsteknologi Samsung Pay
Intelligent assistent Bixby
Ytterligare funktioner MIMO-teknik, Smart val, Tre mikrofoner, Samsung KNOX, Smart View, Samsung DeX-support, Bixby Vision, TalkBack, Dubbelt ljud, Intelligent prestandaförstärkare, Samsung Smart Switch, Bixby-nyckel, Samsung Knox Vault, DisplayPort över USB typ C, dubbla stere
3G UMTS-band Band 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8
3G UMTS-frekvens 2100, 1900, 1700, 850, 900
5G NR-band N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n75, n77, n78, n40, n25, n12
5G NR-frekvens FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, SDL DL 1500+, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300, FDD 1900, n12
Maxdjup för vattentålighet 1.5 m
Fokusjustering Automatisk
Linsöppning F/2.2
Synfält (FoV) 80 grader
Funktioner 2PD AF
Självutlösarfördröjning Ja
Bländare F/1.8
Digitalt zoom 30x
Optiskt zoom 3x
Synfält (FoV) 85 grader
Objektivtyp Vidvinkelobjektiv
HDR-läge Automatiskt HDR-läge
Optisk bildstabiliserare Optisk bildstabiliserare (OIS)
Ljuskälla Hög CRI LED-blixt
Pixelstorlek 1 µm
Sensorupplösning 50 megapixlar
Videoupplösning 1920 x 1080 (1080p) vid 60 fps, 1280 x 720 (720p) vid 30 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 60 fps, Slowmotionvideo 1920 x 1080 (1080p) vid 240 fps, Superslowmotionvideo 1920 x 1080 (1080p) vid 960 fps, 7680 x 4320 (UHD 8K) vid 24 fps, Hyperlapse 4K-videostöd på 3
Specialeffekter HDR, ansiktsretuschering, rutnät, färgtoner för selfies
Kameralägen Panorama, Ultrarapidläge, Pro-läge, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Blommor, Natur, Träd, Himmel, Stränder, Vatten, Snö, Bakljus, Text, Mat, Ansikte, Bebis, Person, Hund, Katt, Människor, Solnedgång, Soluppgång, Stad, Vattenfall, Natur, Scen, Fordon, Drinkar,
Funktioner Blinkdetektion, QR-kodskannare, RAW bildtagning, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Spårnings-AF, Motivoptimerare, Linsutsuddning, Feldetektering, Bildförslag, upptäckt av oskärpa, HDR10+ inspelning, Superstadig, detekterar motljus, Quick Measure,
Bländare F/2.2
Synfält (FoV) 120 grader
Pixelstorlek 1.4 µm
Linsöppning F/2.4
Synfält (FoV) 36 grader
Pixelstorlek 1 µm
Reparationsbarhetsindex 8.2 (av 10)
Typ OLED-skärm
Skärmupplösning 2640 x 1080 pixlar
Diagonal storlek 6.7 tum
Reparationsbarhetsindex 8.2 (av 10)
Vårt artikelnummer: 207A246686

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris