Laddar...
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Smartwatch Samsung SM-G780GZBDEUB 207A240867
Mobiltelefon

Samsung Galaxy S20 FE LTE G780 128GB Cloud Navy

  • Allt du behöver, för allt du vill göra
  • All uppmärksamhet på Infinity-skärmen
  • Få en vidare vinkel, kom närmare och fånga bilden i en tagning
  • En trippelkamera i proffsklass
  • Zoomen som tar dig närmare händelserna
  • Samsungs största dual pixel-sensor, för ljusa
Full produktbeskrivning
6 490 :-
Samsung logo

Allt du behöver, för allt du vill göra

Det här är mobilen för dig som vill ha allt. Samsung har skapat en mobil baserat på de behov som Samsungs användare efterfrågar mest. Oavsett om du vill ta skarpa bilder, spela spel eller bara fylla ditt flöde med saker som inspirerar dig, så är det här den perfekta kombinationen av innovationer från S20-serien. Den här mobilen ger dig allt du behöver så att du kan njuta av allt du vill göra.

All uppmärksamhet på Infinity-skärmen

Njut av en skärm som går från kant till kant. Med en 6,5 tum FHD Infinity-skärm får du en ram som knappt syns och en kamera som knappt märks. Med en skärm som täcker nästan hela framsidan får du en uppslukande upplevelse när du spelar, kollar film eller ringer videosamtal.

En trippelkamera i proffsklass

Med tre kameror på baksidan kan du vara säker på att få en perfekt #nofilter-bild. Välj vidvinkelkameran för att få med allt du vill, testa sedan ultravidvinkelkameran för att få med ännu mer. Slutligen kan du använda kameran med teleobjektiv för att zooma upp till 3x optisk zoom.

Zoomen som tar dig närmare händelserna

Med 30x zoom kan du zooma från ena sidan av rummet till den andra. Kombinationen av 3x optisk zoom och 30x Super Resolution Zoom gör att du kan få en bra närbild utan att behöva flytta närmare.

Samsungs största dual pixel-sensor, för ljusa bilder även i mörkret

Med större pixlar och en förbättrad AI-kamera, är huvudkameran på Galaxy S20 FE anpassad för att fota även i mörker. För att bilden ska bli så tydlig som möjligt tar kameran flera bilder samtidigt som sedan blir till en skarp bild. Med dual pixel-sensorn får du detaljerade och färgglada nattbilder.

En bild blir många bilder med hjälp av AI

Med En Tagning behöver du bara fota en gång för att få flera resultat. Ta ett foto i upp till 15 sekunder och låt sedan telefonen göra jobbet. När du har tagit ett foto visas resultaten i ditt Galleri, där kan du njuta av de bästa bilderna och filmerna från din tagning.

Framkamera - gå från selfie till självporträtt

Med en 32MP framkamera kan du ta selfies och filma på en helt ny nivå. Var stjärnan framför kameran och njut av skarpare bilder och filmer på dig själv.

Kontinuitet - streama med fart

Med upp till 2.0Gbps 4G får du snabb datahastighet samtidigt som Wi-Fi 6 enkelt kopplar upp dig var som helst utan fördröjning. Oavsett om du är uppkopplad till 4G eller Wi-Fi så kan du fortsätta streama och spela utan avbrott.

Den smidigaste 120HZ-skärmen - supersnabb skärm för stabilare och mjukare känsla när du scrollar genom flödet

Super AMOLED-skärmen är dubbelt så snabb som andra smartphone-skärmar och uppdaterar i en hastighet på 120Hz. Det gör att skärmen svarar direkt när du rör den samtidigt som bilden håller sig skarp. Oavsett om du bara scrollar genom ditt flöde eller genom dina bilder så rör sig skärmen snabbt och utan hack.

Ett smart batteri som räcker hela dagen

Lev livet utan att behöva oroa dig för var du kan ladda mobilen. Med 4500mAh (standard) batteri får din telefon tillräckligt med kraft för att ta dig igenom dagen - och den är smart nog att spara lite extra till när du verkligen behöver det.

Mobilen som tänker snabbare än snabbt

Utnyttja snabb datahastighet och innehåll från molnet med Samsungs chip-innovation och 8GB RAM. Allt detta plus förbättrad NPU tar mobilens prestanda till nya höjder. På så sätt kan du enkelt byta från app till app, titta på livestreams med en klar bild och du har ett batteri som gör att du kan hålla på tills du tröttnar.

Utrymme för tusentals bilder och filmer

Med ett inbyggt minne på 128GB och med möjlighet att lagra ytterligare 1TB på ett microSD-kort, är det bara du själv som kan begränsa dig i vad du väljer att spara.

Skydd mot stänk, vattendroppar och damm

Med ett IP68-betyg i vatten- och smutstålighet klarar den här telefonen ett vattendjup på 1,5 meter i upp till 30 minuter. Så det går bra att fortsätta leka eller fota trots att mobilen blir lite blöt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Samsung
EAN 8806092522817
Display Name Samsung Galaxy S20 FE LTE G780 128GB Cloud Navy
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.25 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 74 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 8 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 160 mm
Bildskärmsdiagonal cm 16.4 cm
Bildskärmsdiagonal tum 6.5 tum
Vårt artikelnummer: 207A240867

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här