Köp Galaxy A54 5G och få Galaxy Buds2
Vid köp av Galaxy A54 5G senast 16 april får du ett par svarta Galaxy Buds2 (värde ca 1 690 kr) på köpet.¹ Följ stegen nedan för att ta del av erbjudandet.

Gör så här:

1. Registrera ett Samsung Account² senast den 30 april 2023.

2. Öppna Samsung Members appen på din nya Galaxy A54 5G senast den 30 april 2023. Gå till ”Utforska” och sedan ”Förmåner” uppe till vänster i appen och välj den aktuella kampanjen. Notera att det kan ta upp till fem (5) arbetsdagar innan erbjudandet syns i appen.

3. Tryck på knappen ”Ta del av erbjudandet” för att komma till registreringssidan där du kan medverka i kampanjen genom att ladda upp ditt kvitto samt ange fullständigt namn, e-postadress,
leveransadress och serienummer på din Galaxy A54 5G. Vänligen notera att hantering av registrering och utskick av kampanjprodukt sköts av en tredjepartsleverantör, Aditro Logistics AB.

 

 

4. Efter registreringen har genomförts får du ett bekräftelsemejl till din e-postadress kopplad till ditt Samsung Account.

5. Uppgifterna granskas sedan manuellt av Aditro. Vid godkänd registrering skickas kampanjprodukten av Aditro efter senast 30 dagar, på en helgfri vardag, till angiven adress. Uppmärksamma att i den mån en kampanjprodukt tillfälligt tar slut i lager kan kampanjprodukten
komma att skickas senare än efter 30 dagar.

6. Det är enbart möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per giltig enhet som uppfyller kampanjkraven. Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundsupport på 0771-40 30 20 eller besök samsung.com/se/support/offer.

1. Erbjudandet gäller vid köp av Galaxy A54 5G (SM-A546) t.o.m. 16 april 2023 på samsung.com och hos utvalda återförsäljare. Registrera köpet i Samsung Members app senast den 30 april 2023. Erbjudandet gäller endast för Galaxy Buds2 i färgen svart, värde ca 1 690 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, gäller 1 gång per enhet vid uppvisande av kvitto och enbart för köp under kampanjperioden. Endast leverans inom Norden. Se fullständiga villkor här: www.samsung.com/se/offer/A54-redeem.
2. Registrera ett Samsung Account genom att gå till ”Inställningar” → ”Konton och säkerhetskop.” → ”Konton” → ”Lägg till konto”. Har du redan ett Samsung Account kan du logga in direkt med det. Särskilda villkor gäller för Samsung Account.

Samsung Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A54G

Snabb. Stark. Innovativ.

Tålig¹ och bekväm design gör Galaxy A54 5G smidig att hantera med närhet till alla funktioner. Och här slängs ingenting! Det
stora lagringsutrymmet² ger plats åt det viktiga – även från den gamla mobilen: videor, bilder, skisser och andra filer och dokument.

De fyra kamerorna är mjukt integrerade i formen och redo att föreviga. Fota och filma skarpt och stadigt, med vidvinkel eller i minsta detalj även i mörkret. Den snabba, responsiva 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-skärmen ger både mjuk scrollning och snabb gaming med minimalt lagg. Se på film med äkta färgåtergivning och kontraster, för lite mer biokänsla.

Vänj dig vid att ladda sällan eftersom det kraftfulla och uthålliga batteriet håller upp till 48 timmar.³ När det är dags kan du
snabbladda⁴ och du är snart på gång igen. Lite stänk och damm är inga problem för Galaxy A54 5G som är tålig enligt IP67- klass.¹ Dessutom sitter här Samsungs starka glas: Gorilla Glass 5. Säkerhetssystemet Samsung Knox skyddar din mobil inifrån och
ut så att bara du behåller det som är ditt.

Galaxy A54 5G har innovationer som förgylls av färgerna Black, White, Light Purple, Light Green.

1. IP67 innebär att telefonen är dammtät och vattentålig ner till 1 meters djup i sötvatten i upp till 30 min.
2. 128/256 GB, expanderbart med micro-SD upp till 1 TB.
3. Batteritiden kan variera beroende på användning.
4. Snabbladdare på 25W ingår inte.
5. Produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.

Samsung Galaxy A34 5G

Samsung Galaxy A34 5G

Designad för allt du vill göra

Här är en trogen följeslagare, redo att förverkliga dina önskemål och idéer. Och allt det där viktiga du skapar; filmer, bilder och skisser får plats i det stora lagringsutrymmet. Bara spara – utan att slänga.

Kamerorna integreras i stilren form och ger mobilen en skön känsla för både hand och ficka. Tack vare stark processsor och maxade 5G-hastigheter¹ streamar, gamear och delar du blixtsnabbt utan fördröjning och minskat lagg. Det kraftfulla batteriet på 5,000 mAh kan hålla upp till två dagar.² Och det får kvickt ny kraft från snabbladdaren.³ Fyra kameror är till din tjänst, från att fånga de minsta detaljerna till vida vyer. Filma stadigt och skarpt, även när det mörknar och redigera sedan sömlöst på den Samsung Galaxyenhet du vill, t.ex. Galaxy Book eller Tab. Skapa och lek med Fun Mode och Portrait Mode och dela snabbt med Quick Share.

Använd Galaxy A34 5G sömlöst med andra Samsung Galaxy-enheter och gör världen större. Galaxy A34 5G är gjord för att vara med överallt och tål damm och vattenstänk enligt IP67.⁴

Galaxy A34 5G har fantastiska funktioner och du kan välja mellan läckra färgerna Black, Silver, Light Purple och Light Green.

1. Produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.
2. Batteritiden kan variera beroende på användning.
3. Snabbladdare på 25W ingår inte.
4. IP67 innebär att telefonen är dammtät och vattentålig ner till 1 meters djup i sötvatten i upp till 30 min.

Samsung Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14/A14 5G

Funktioner och hastigheter att älska

Skapa bilder och rörligt material med högupplöst kamera och dela med vännerna. Och spara allt! Här finns gott om utrymme för bilder och filmer, utan att behöva radera.

Den högupplösta kameran filmar och fotar skarpt. Och lagringsutrymmet är stort så att du slipper radera. Du kan alltså visa och dela dina favoriter om och om igen. 90 Hz-skärmen återger serier och videor skarpt och uppslukande. Dessutom blir scrollningen snabb och
mjuk. Du kan lugnt använda Galaxy A14 utan stress för att batteriet laddar ur.¹ Det håller upp till två dagar¹ och kan snabbladdas². Galaxy A14 passar dig som söker det essentiella. Och dig och som uppskattar en uthållig¹ mobil med de viktigaste funktionerna.

Designen är stilren och handvänlig så att du når alla funktioner bekvämt och smidigt. Galaxy A14 kommer i fräscha färgerna Black, Silver och Light Green.

1. Batteritiden kan variera beroende på användning.
2. Snabbladdare på 15W ingår inte.

 

Dags att uppgradera din gamla telefon? 

Här kommer en guide på vilken telefon som passar dig baserat på din gamla telefon:

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris