TV

Salora 32" - 32S2

  • HD-upplösning 1366 x 768 pixlar
  • Många anslutningsmöjligheter – 2 HDMI, scart och VGA
  • Digital TV-mottagare för kabel, mark och satellit
Full produktbeskrivning
2 990 :-

TV Salora 32" - 32S2

Salora 32" - 32S2 är en TV med en storlek på 32 tum och en bildskärmsdiagonal på 80 cm. Den erbjuder en HD-upplösning på 1366 x 768 pixlar och är utrustad med två HDMI-portar. Denna LED-TV från Salora är snygg och prisvärd och den har hög bildkvalitet tack vare LED-tekniken som återger färger på ett skarpt och realistiskt sätt. Dess moderna design gör den till en passande TV för de flesta hem.
32S2 är enkel och lättanvänd, med grundläggande funktioner och en prisvärd prislapp. Det är en idealisk TV för dig som vill ha en enkel TV utan extra funktioner eller tekniskt avancerade egenskaper.

Gott om anslutningsmöjligheter
Med två HDMI-anslutningar kan du ansluta olika enheter direkt till TV:n, såsom en spelkonsol, Blu-ray-spelare eller dator, och se dina favoritfilmer och spela spel på den stora skärmen. Dessutom har TV:n en Scart-anslutning som ger dig möjlighet att ansluta en äldre enhet utan HDMI-anslutning. TV:n har också en VGA-anslutning som gör att du kan använda den som en datorskärm och visa bilder eller videor från din dator på den stora skärmen, eller använda den som en extra skärm på kontoret.

Upplev friheten av olika TV-sändningar med inbyggd digitalmottagare och CI+-plats
Med sin inbyggda digitala mottagare är Salora 32S2 redo att ta emot olika TV-sändningar, oavsett om det är markbundna, kabel- eller satellitsändningar. Mottagaren stöder både DVB-T/T2 för markbundna sändningar, DVB-C för kabel-TV och DVB-S2 för satellit-TV. Dessutom har TV:n en CI+-plats för CA-modul som gör det möjligt att ta emot krypterade kanaler. Med en CA-modul kan du få tillgång till HD-kanaler direkt från din TV utan att behöva använda extern box. CA-modul köpes separat.

Gör den smart
Även om TV:n inte är en smart-TV kan den enkelt göras smart med hjälp av en av HDMI-portarna och en mediaspelare som Google Chromecast med Google TV (art.nr. 120310).

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Salora
EAN 7340139505704
Display Name Salora 32" - 32S2
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6 kg
Anger om produkten har en display. Display Nej
Uppkoppling mot mobilapp Nej
Talar om huruvida produkten är försedd med ett larm vid stöld. Stöldskyddslarm Nej
Energiklass SDR F
Energianvändning påläge SDR 32 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 45 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 80 cm
Upplösning horisontell (px) 1366 px
Upplösning vertikal (px) 768 px
EprelRegistrationNumber 398317
Vikt 6
Diagonalklass 32
HDMI-portskvantitet 2 portar
Djup 15,4
Energiklass F
Bredd 91,5
Typ av produkt TV
Höjd 58,5
Bildskärmsdiagonal tum 32 tum
Energiklass
Vårt artikelnummer: 120233

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris