Laddar...
Städprodukter & klädvård/Fönstertvättar Kärcher WV 5 Premium Vit 118434
Städprodukter & klädvård/Fönstertvättar Kärcher WV 5 Premium Vit 118434
Städprodukter & klädvård/Fönstertvättar Kärcher WV 5 Premium Vit 118434
Fönstertvätt

Kärcher WV 5 Premium

  • Det starkaste batteriet av alla WV – längre drifttid
  • Batterinivåindikator
  • SoftGrip på handtaget
  • Distans på sugmunstycket förhindrar vattendropp på fönsterkarmarna
Full produktbeskrivning
767 :-
Kärcher logo

Fönstertvätt Kärcher WV 5 Premium Plus

En fulländad fönstertvätt
Kärcher, den batteridrivna fönstertvättens uppfinnare, har utvecklat WV 5 Premium Plus. Den nya WV 5 Premium Plus Home Line imponerar med sin bekväma hantering och säkerställer streckfria, rena fönster på nolltid – utan dropp. Kärchers fönstertvätt sparar tid och ger alltid rena fönsterytor. Med den sladdlösa fönstertvätten görs fönsterputsningen 3 gånger snabbare än med konventionella metoder. Fönsterputsning har aldrig varit så kul! I kombination med Kärchers rengöringsmedel, som är speciellt utvecklat för deras fönstertvättar, är bekvämt och streckfritt arbete möjligt.

Starkt batteri
Batteriet i WV 5 är det starkaste batteriet av alla WV och kan bytas snabbt och enkelt.
Fönstertvätten kommer med ett uppladdningsbart batteri och som tillval finns ett utbytbart batteri som möjliggör kontinuerlig rengöring. Tack vare batteribytesalternativet kan rengöring utföras i det oändliga. 
Du kan tvätta i 35 minuter/105 m² per laddning och laddningstiden för ett batteri är 3,5 timmar.

Batterinivåindikator
LED-display med 3 staplar ger information om batteri-/laddningsstatus. 2 minuter innan batteriet är tomt växlar den sista stapeln från grönt till rött.

Enkel att hantera
För att göra hanteringen ännu enklare och säkrare har fönstertvätten ett brett SoftGrip-lager på handtaget. Den kan därför hållas och styras säkert även med våta händer, utan halkrisk. Fönstertvätten kan också hållas uppochner och horisontellt. Den ergonomiska och kompakta designen gör det ännu lättare att uppnå ett optimalt rengöringsresultat. 

Distans på sugmunstycket
Distansen på sugmunstycket förhindrar att vatten droppar längs silikontätningarna på fönsterkarmarna. Beroende på tätningen kan 1 - 10 mm extraheras och du kan dammsuga exakt och utan rester.

Utrustning
Fönstertvätten kommer med en laddare, ett löstagbart litiumjonbatteri, ett smalt sugmunstycke, ett brett sugmunstycke, sprayflaska 250 ml med mikrofiberduk, mikrofiberduk utomhus samt Kärchers fönsterputsmedel.
Sprayflaska och mikrofiberduk i en intelligent kombination garanterar mycket effektiv rengöring.
Tack vare det medföljande smala sugmunstycket kan även fönster med små glasrutor och svåråtkomliga ytor rengöras.
Rengör ytorna med Kärchers fönsterputsmedel. Fönstertvätten får ej användas med skummande rengöringsmedel då detta påverkar fönstertvättens konstruktion.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Kärcher
EAN 4054278259437
Färg Vit
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.2 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 280 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 125 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 325 mm
Vårt artikelnummer: 118434

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här