Fönstertvätt

Elvita CFT1150V Fönstertvätt

  • Stark sugeffekt på 12 W
  • Lång driftstid
  • Låg ljudnivå
  • Praktiska tillbehör
Full produktbeskrivning
549 :-
Elvita logo

Fönstertvätt CFT1150V Elvita

Med fönstertvätten Elvita CFT1150V sprutar du först fönstren med en blandning av vatten och rengöringsmedel. Du använder putsduken på sprayflaskan för att gnugga bort smuts. Sedan använder du fönstertvätten för att suga upp vattnet och skräpet från fönstren, för att lämna dem helt rena. Nu blir det enkelt att rengöra alla hemmets fönster och speglar.

12W sugeffekt för en kraftfull och effektiv fönstertvättning
Sugeffekten på 12 W ger en effektiv rengöring eftersom det skapar ett starkt sug som smidigt kan ta hand om vattnet, smuts och damm. Den höga sugeffekten kan göra det lättare för dig att hantera och manövrera fönstertvätten när det gäller svåra fläckar och smuts på svåråtkomliga ställen.

Lång driftstid – perfekt för effektiv och flexibel rengöring
CFT1150V har en driftstid på 45 minuter och en laddningstid på 2,5-3 timmar. Den långa driftstiden gör att du kan rengöra ett större område utan att behöva ladda upp fönstertvätten mellan användningarna. Du slipper också att planera dina rengöringsprojekt i förväg.

Rengör dina fönster utan att störa din omgivning
Den låga ljudnivån på 68 decibel är lägre än på många andra fönstertvättar, vilket gör det mer behagligt när du använder den.

Praktiska tillbehör
När du köper fönstertvätten CFT1150V får du inte bara en kraftfull apparat utan också ett antal praktiska tillbehör som gör det enklare att rengöra alla hemmets fönster. Medföljande sprayflaska på 350 ml gör det enkelt att tillämpa rengöringsmedel på fönstren, medan det extra munstycket gör det möjligt att nå svåråtkomliga ställen. Två tvättbara putsdukar ingår också, så att du kan använda dem om och om igen. Dessa tillbehör gör det enklare att få rena och glänsande fönster.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Elvita
EAN 7332150612073
Färg Vit
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.75 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 280 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 126 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 338 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 45 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 3.5 tim
Vårt artikelnummer: 119700

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris