Laddar...
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare Electrolux PI92-4ANM Grå 114065
Robotdammsugare

Electrolux PI92-4ANM

  • Laser- och kamerabaserat system kartlägger rummet
  • Triangulär form rengör ända ut i kanterna
  • PUREi-app – styr på distans
Full produktbeskrivning
5 887 :-
Electrolux logo

Pure i9.2 Robotdammsugare

3D Vision hjälper till vid navigeringen
Med Electrolux PI92-4ANM robotdammsugare behöver du inte plocka bort saker från golvet före rengöring. Det laser- och kamerabaserade systemet kartlägger rummet och läser av möbler och andra objekts placering för en anpassad städning. Den memorerar planritningen och skapar en permanent karta vilket gör att den känner igen var den befinner sig och städar mer effektivt. 

Smidig triangelform
Robotdammsugaren har en nästan triangulär form, vilket inte många modeller har. PI92-4ANM rengör perfekt i hörn, längs väggar, under möbler tack vare den trekantiga formen och den effektiva hörnborsten. Den extra breda huvudborsten är placerad nära framkanten för att komma nära väggar. Dammsugaren är också relativt kompakt. Höjden ligger på beskedliga 8,5 cm, vilket gör att den kommer under de flesta möbler och inredning på fötter.

Rengöring med enastående prestanda
PI92-4ANM sopar, plockar upp och bevarar smuts och damm inuti dammsugaren, med enastående rengöringsskicklighet och resultat. Roboten tar sig över upp till 2,2 cm höga hinder utan att fastna. Trappsensor förhindrar att roboten ramlar nerför trappor.

Helt självständig rengöring med app
Med PUREi-appen kan du på distans styra städscheman samt vilka områden Pure i9.2 ska dammsuga. Med mobil-appen kan du förprogrammera och starta städningen - även när du inte är hemma. Du får info om vad roboten har städat och kan skapa stängda zoner där den inte ska städa.

Ultrafiltreringssystem
Med 99,9 % mikrodammfiltrering återger PI92-4ANM ren luft i ditt hem. Det stora filtret är sköljbart. Dammuppsamlaren lossas enkelt och rymmer ca 7 dl.

Litium batteri
Kraftfullt litium-batteri ger drifttid på 40min (power), 60min (standard), 70min (silent). PI92-4ANM laddar automatiskt när den behöver och återgår därefter till den plats där den senast slutade. Med Smart charging laddar den bara så mycket som krävs för att avsluta städcykeln.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Electrolux
EAN 7332543702190
Moppningsfunktion Nej
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.47 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.7 liter
Färg Grå
Stöd för virtuella väggar Ja
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Batteridrift (minuter) 60
Funktion för schemaläggning Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 315 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 315 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 85 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 75 dBa
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 60 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 3 tim
Filtertyp Tvättbart/sköljbart
Vårt artikelnummer: 114065

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här