Mattvätt/Textilvårdsmaskin

Kärcher SE 6.100

  • Rengör heltäckningsmattor, möbler och bilsäten ända in i fibrerna
  • Rengör och torkar golvytor
  • Perfekt för allergiker
  • Effekt: 1400 W
Full produktbeskrivning
3 990 :-
Kärcher logo

Matt- och textilvårdsmaskin SE 6.100 Kärcher

Två maskiner i en
SE 6.100 är både en textilvårdsmaskin och en grovdammsugare för vått och torrt. Den rengör heltäckningsmattor, möbler och bilsäten ända in i fibrerna. Dessutom rengör och torkar den golvytorna.

Rengör på djupet
Textilvårdsmaskinen SE 6.100 är perfekt för alla ytor som kräver hygienisk rengöring ända in i fibrerna. Rengöringsmedlet sprayas djupt in i mattan under tryck och sugs sedan upp tillsammans med den upplösta smutsen. Med denna metod avlägsnas fett, smuts och odörer mycket grundligt. I kombination med Kärchers rengöringsmedel rengör textilvårdsmaskinen SE 6.100 noggrant ända in i fibrerna och är därför en perfekt lösning för allergiker.

För hårda ytor
I standardutrustningen ingår en adapter för hårda ytor som rengör natursten, klinkers, linoleum och syntetgolv utan att efterlämna ränder.

För möbler och bilsäten
Det ingår även ett spraymunstycke för snabb och grundlig rengöring av möbler och bilsäten. Tvättmunstycket för klädselrengöring har 110 mm arbetsbredd.

Grovdammsugare
Med färskvattentanken borttagen kan SE 6.100 även användas som en fullfjädrad grovdammsugare.

Enkel att använda
Textilvårdsmaskinen SE 6.100 erbjuder en rad praktiska fördelar som t.ex. en parkeringsposition och två stora kabelkrokar för snygg och prydlig tillbehörsförvaring.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Kärcher
EAN 4039784515093
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 9.9 kg
Färg Vit
Anger om produkten har en display. Display Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 320 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 422 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 465 mm
Vårt artikelnummer: 118436

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris