Mikrofiberdukar ångtvätt

Kärcher microfiberdukar badrum, sats

  • Grovt mikrofiberöverdrag till handmunstycket
  • Två mikrofiberdukar till golvmunstycket EasyFix
  • En mikrofiberputsduk
Full produktbeskrivning
419 :-
Kärcher logo

Helt rent i badrummet

Microfiberdukar set för badrum, Kärcher
Kärchers högkvalitativa microfiberduksats till badrum innehåller två mikrofiberdukar till golvmunstycket EasyFix, en microfiberputsduk och ett grovt mikrofiberöverdrag till handmunstycket. De två mikrofiberdukarna till golvmunstycket EasyFix garanterar gnistrande rena badrumsgolv. Med hjälp av det grova mikrofiberöverdraget till handmunstycket är det enkelt att ta bort till och med envisa kalkavlagringar och tvålrester och med mikrofiberputsduken kommer du att få speglar och andra blanka ytor att blänka som nya.

Praktiskt system med kardborreband
Tack vare systemet med kardborreband kan microfibergolvduken lätt och enkelt fästas vid golvmunstycket. Tryck bara fast golvrengöringsduken på golvmunstycket EasyFix så är den redo att användas. Efter rengöring kan microfiberduken tas bort från golvmunstycket EasyFix utan att man behöver komma i kontakt med smuts. Det är bara att ställa sig på den nedre remmen som sitter fast vid duken och sedan dra golvmunstycket bort och uppåt. Microfiberdukarna kan maskintvättas upp till 60 °C. Använd inte sköljmedel.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Kärcher
EAN 4054278315942
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.137 kg
Vårt artikelnummer: 113194

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris