Idétorka?

Lugn, vi hjälper dig. Här har vi samlat de bästa presenttipsen för säsongens stora fester. Gör dig redo för total uppskattning!

Svårt att bestämma dig? Köp ett presentkort i någon av våra butiker och låt bröllopsparet, studenten eller födelsedagsbarnet välja gåva själv.

Sjung om studentens lyckliga Dar!

Vi har samlat de bästa presenttipsen till studenten - allt från första köksapparaterna till nya lyan till vinglasen som kommer finnas med för resten av livet.

Blivit bjuden på bröllop?

...och så ska de leva lyckliga i alla sina dagar. Ge bort en uppskattad gåva som underlättar vardagslivet. Elon har samlat sina bästa bröllopspresenter.

Uppskattad 30-årspresent 

Inredaren, sportnörden eller gourmanden? Oavsett vem du ska fira hittar du de bästa gåvorna till 30-åringen hos oss.

 

Lyx eller budget till 40-åringen?

Ge bort gåvor med lite extra guldkant eller som underlättar vardagen. Vi har listat de perfekta presenterna för den som fyller 40 år.

fIRA HALVÄGS TILL HUNDRA!

Ge bort bort en fin födelsedagspresent till 50-åringen. Vi har listat de perfekta gåvorna, oavsett om festföremålet är en hemmakock, friluftsmänniska eller filmälskare.

Hurra för 60-åringen!

Mormor, kollegan, pappa, syster eller kompisen? Oavsett vem du ska fira har vi tagit fram önskelistan som passar perfekt till den som fyller 60 år.

KONFIRMANDEN I CENTRUM

Den perfekta konfirmationspresenten kan se olika ut från person till person. Men att satsa på något användbart som håller länge – det är ett säkert kort.

Mer inspiration:

Elon Hem & Kök hittar du mer inspiration till sommarens alla högtider!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris