Laddar...
Smart belysning Philips Startkit Hue White Ambiance Vit 115393
Smart belysning Philips Startkit Hue White Ambiance Vit 115393
Smart belysning Philips Startkit Hue White Ambiance Vit 115393
Smart belysning Philips Startkit Hue White Ambiance Vit 115393
Smart belysning Philips Startkit Hue White Ambiance Vit 115393
Smart belysning Philips Startkit Hue White Ambiance Vit 115393
Smart belysning

Philips Startkit Hue White Ambiance

  • Två smarta ljuskällor med mjukt vitt ljus, en strömbrytare och en Hue Bridge
  • Kompatibelt med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home
  • Varmvit till kallvit belysning
  • Enkel trådlös installation
Full produktbeskrivning
1 290 :-
Philips logo

Startpaket E27 Hue White Ambiance

Startpaket E27 White Ambiance
Enkel smart belysning Kom igång med ditt smarta belysningssystem med detta startpaket som innehåller två smarta ljuskällor med mjukt vitt ljus, en strömbrytare och en Hue Bridge. Det är ett komplett kit för anpassad styrning över belysningen i hemmet och alla fantastiska funktioner. Oändliga möjligheter,  Fjärrstyr smart belysning när du inte är hemma,  Kom hem till ett hus fyllt med ljus,  Få det att se ut som om du är hemma med smart belysning, Styr lamporna med din röst.

Styr med rösten
Philips Hue är kompatibel med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home, med hjälp av Google Assistant, för att göra det möjligt för dig att styra belysningen med hjälp av rösten. Släck eller tänd lamporna, reglera ljuset till önskad ljusstyrka för perfekt belysning, aktivera förinställda scener med mera – allt utan att behöva lyfta ett finger.

Kom i stämning med varmvit och kallvitt smart belysning
Använd 50 000 nyanser av varmt till kallt vitt ljus för att komma i stämning för att arbeta, leka eller koppla av – oavsett tid på dagen. Få en bra start på dagen med kallt, energigivande vitt ljus eller gör dig färdig för natten med gyllene toner.

Fjärrstyr smart belysning när du inte är hemma
Philips Hue-appen ger dig total kontroll över belysningen var du än befinner dig. Fjärrstyr belysningen med appen så ditt hem alltid är upplyst enligt ditt önskemål.

Njut av den rätta smarta belysningen för dagliga uppgifter
Gör det enkelt för dig med fyra förinställda ljuslägen som har skapats för dina dagliga behov. De två kalla ljusinställningarna; Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen och behålla ditt fokus medan de varmare Read and Relax hjälper dig att njuta av en bra bok och känna dig lugn och ro.

Mittpunkten för smart ljusstyrning i hemmet: Hue-bryggan
Hue-bryggan är väsentlig för ett personligt Philips Hue-belysningssystem. Den är hjärnan bakom verksamheten som kommunicerar med både smarta ljuskällor och Hue-appen och får systemet att fungera ihop. Den möjliggör också smart styrning i hemmet, med funktioner som schemaläggning och timer.

Placera strömbrytaren med dimmer var du vill
Philips Hue-strömbrytaren med dimmer fungerar som en normal väggströmbrytare och dimmer – fast bättre. Förutom att montera med skruvar eller stark tejp kan du ta bort magnetkontrollen och ta den med dig vart du vill.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8718699736088
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.446 kg
Färg Vit
Spänning (V) 230 V
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Rörelsesensor Nej
Strömkälla 220v
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1100 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 600 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 9 W
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 806 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brinntid (h) 25000 tim
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 6500 K
Vårt artikelnummer: 115393

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här