Laddar...
Blender

Philips HR3653/00

  • 1400 W
  • Upp till 35 000 varv/min
  • 2,2 liters BPA-fri kanna
Full produktbeskrivning
1 886 :-
Philips logo

Kraftfull höghastighetsmixning - 35 000 varv per minut!
Höghastighetsblendern HR3653/00 från Philips har hela 1400 W och bladen rör sig 35 000 varv per minut. Detta ger en otroligt effektiv och fin mixning även på mycket hårda ingredienser.
Teknologin i blendern heter ProBlend 63D och gör det lätt för dig att göra krämiga läckra smoothies fullpackade med näringsämnen.

Rejäl kanna i tritan
Kannan på denna blender rymmer 2,2 liter och är i det nästintill okrossbara materialet tritan, som håller sig som ny under många år. Tritan är BPA-fritt och ser ut ungefär som glas, men är otroligt hållbart, och väger dessutom mycket mindre vilket gör hanteringen betydligt lättare.

ProBlend 6 3D-teknologi
Skärbladen i mixern har utformats så att de har optimal kontakt med ingredienserna i kannan. Den kraftfulla motorn skapar en virveleffekt i mixern, och i kombination med kannans form skapas optimala förutsättningar för att snabbt och effektivt finfördela ingredienserna jämnt i hela kannan. Att öka andelen grönsaker och andra hälsosamma ingredienser i din kost är superenkelt med HR3653/00 från Philips.

Tål att maskindiskas
Alla delar utom huvudenheten samt skärbladen tål maskindisk.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8710103803126
Färg Rostfri
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 4 st
Pulsfunktion Ja
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 1 st
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.64 kg
Steglös hastighetsreglering Ja
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1400 W
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 2.2 liter
Vårt artikelnummer: 108670

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här