Laddar...
Airfryer

Philips HD9270/93

  • Hälsosam Rapid Air-teknik med varmluft
  • Bakplåtstillbehör
  • XL-storlek för hela familjen – upp till 5 portioner
  • 7 förinställda program
  • Fritera, grädda, grilla, rosta eller värm upp
Full produktbeskrivning
2 187 :-
Philips logo

Airfryer HD9270/93 Philips

Krispig stekyta med mindre fett
Philips Airfryer är en av världens populäraste köksprodukter och nu ser vi till att alla kan ha en hemma. Njut av nyttig mat som är krispig på utsidan och saftig på insidan, tack vare den unika Rapid Air-tekniken. Ladda ned NutriU-appen och upptäck hundratals goda recept.

Hälsosam luftfritering med Rapid Air-teknik
Rapid Air-tekniken, med sin unika sjöstjärnedesign, cirkulerar varm luft för att laga utsökt mat som är knaprig på utsidan och mör inuti med lite eller ingen extra olja.

Fritera med upp till 90 % mindre fett
Philips Essential Airfryer använder varm luft för att laga din favoritmat till krispig perfektion med upp till 90 % mindre fett.

Goda Airfryer-recept för en hälsosam livsstil
Upptäck hundratals Airfryer-recept som får det att vattnas i munnen och som är goda, hälsosamma och snabba att laga. Recepten i NutriU-appen är sammanställda av näringsexperter för daglig matlagning.

Recept som är anpassade efter dina önskemål
Få dagliga receptrekommendationer som passar familjens önskemål. Ju mer du använder NutriU, desto bättre kan den skräddarsy goda receptidéer efter dina behov. Låt dig inspireras av andra kockar och följ personer med liknande smak.

XL-storlek. För hela familjen
Philips Airfryer XL är utformad med familjen i åtanke. Korgen med en kapacitet på 1,2 kg i kombination med pannan på 6,2 l hjälper dig att laga en mängd olika måltider. Gör upp till fem måltider åt gången för din familj och dina vänner.

Pekskärm med sju förinställningar
Tryck på en knapp och laga mat. Förinställda program omfattar frysta snacks, färska pommes frites, kött, fisk, kycklingklubbor, tårta och till och med grillade grönsaker.

Varmhållningsfunktion
Njut av din måltid när du är redo. Tryck på varmhållningsläget så håller maten perfekt temperatur i upp till 30 minuter.

Fritera, grädda, grilla, rosta eller till och med värm upp
Nya Philips Essential Airfryer öppnar upp en värld av möjligheter: fritera, grädda, grilla, rosta och till och med värm upp! Tillaga maten perfekt varje gång, oavsett vad du väljer att laga.

Extra bakplåtstillbehör
Med bakplåten kan du baka utsökta kakor, bröd, gratänger, quiche och mycket mer på ett enkelt, snabbt och hälsosamt sätt.

Enkel att använda och rengöra
Alla löstagbara delar kan diskas i diskmaskin. Airfryers QuickClean-korg har non-stick-beläggning för enkel rengöring. När du friterar med luft slipper du även lukten som uppstår vid traditionell fritering.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8710103972136
Färg Svart
Kapacitet för mat (kg) 1.2 kg
Kapacitet för olja (liter) 6.2 liter
Anger om produkten har en display. Display Ja
Non-stick beläggning Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.84 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 315 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 403 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 307 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 2000 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.8 m
Varmluft Ja
Vårt artikelnummer: 119719

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här