Vi firar kaffets dag med exklusiva erbjudanden! Hitta erbjudandena här.

Laddar...

Upplev Philips Ambilight TV i 100 dagar!

Upptäck skillnaden med Philips Ambilight, ljusteknologi med 93%* nöjda användare som tar din film-, sport-, och gamingupplevelse till nästa nivå. Just nu har du möjlighet att testa Ambilight i 100 dagar. Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Kampanjen pågår 23/9-16/11 2022.

Så går det till:

1. Köp en Philips Ambilight TV på elon.se eller i din närmaste Elon Ljud & Bild-butik. Registrera ditt köp inom 14 dagar.

2. Testa Ambilight i 100 dagar och njut av ditt favoritinnehåll.

3. Är du inte nöjd kan du lämna tillbaka TV:n efter 70-100 dagar och få pengarna tillbaka.

Villkor:

Delta i kampanjen genom att köpa en Philips Ambilight TV årsmodell 2021/2022 hos Elon under kampanjperioden 2022-09-23 t.o.m. 2022-11-16. Gäller ej modellerna xxxxx. Registreringen måste ske inom 14 dagar efter att köpet gjorts. Testperioden på 100 dagar startas datumet för ditt köp. Eventuell retur av TV:n sker minst 70 dagar och max 100 dagar efter ditt köp. Observera att produkten måste vara komplett och oskadd med tillhörande originalförpackning och tillbehör.

Vad är Ambilight?

Ambilight är en ljusinnovation från Philips. De små LED-lamporna sitter på baksidan av TV:ns ram och reagerar på det som händer på skärmen. Ljuset ger inte bara ett stämningsfullt sken, känsla av större skärm och en mer uppslukande TV-upplevelse - det är dessutom med behagligt och skonsamt för ögonen då kontrasten mellan skärm och vägg minskar. Du behöver bara testa Ambilight en gång för att aldrig vilja vara utan det igen.

Film

Drama, action eller komedi? Med Ambilight får du en större upplevelse, oavsett vilken genre du älskar att titta på. Innehållet får liv och spänningen fortsätter långt utanför TV:ns ramar.

Sport

med Ambilight kommer du närmare all action. Förvandla ditt vardagsrum till en arena och få känslan av att sitta på läktaren. Heja på ditt lag genom att välja vilken flagga som ska svaja på väggen när ditt favoritlag gör mål.

Gaming

ambilight tar gaming till en ny nivå och gör spelet mer spännande, intensivt och uppslukande. Ambilight reagerar på det som händer på skärmen och fyller rummet med ett uppslukande sken. med Ambilight Gaming Mode får du den ultimata gamingupplevelsen. Är du redo för nästa nivå?

*Enligt Improof Research (2018) är 93% av ambilight-användare nöjda med funktionen.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här