Laga nyttigare mat till TV-kvällen med Philips nya airfryer

Med Philips Airfryer Essential Connected får du till välsmakande och hälsosam mat på ett fettsnålt och snabbt sätt. Du kan laga allt från pommes frites, falafel och stekt fisk till bröd och chokladkaka. Det finns inga begränsningar!

airfryerns främsta fördelar

  • Lufttekniken ersätter behovet av feta oljor och stora mänger smör, därmed blir maten hälsosammare
  • Snabbt och enkelt med flera förinställda program
  • Sparar energi – en del modeller upp till 50% mindre än att värma upp i ugnen
  • Ingen förvärmning behövs
  • Fritera, grilla, steka, rosta, baka, värm upp
  • Lätt att hålla rent – delarna kan diskas i maskin
  • Hitta inspiration och just för din maskin skräddarsydda recept i appen NutriU

90% mindre fett

Med sin innovativa teknik är Philips Airfryer Essential Connected perfekt för att laga rätter som normalt kräver tillsats av stora mängder smör eller olja för att smaka bra. Med en Airfryer minskar du konsumtionen av fett med 90 procent samtidigt som du blir av med matos i köket.

Det bästa av två världar

Du behöver inte välja mellan nyttigt eller gott – med en Airfryer får du både och. Hemligheten bakom tekniken i Airfryer Essential Connected är att den varma luften cirkulerar i extremt hög hastighet, så att det i de flesta fall inte är nödvändigt att tillsätta olja för att laga maten. Tillagningssättet gör också att maten blir saftig och mör med en krispig yta.

Vill du även grilla i din Airfryer Essential Connected kan du göra det med fördel. Du kan du enkelt grilla kött, grönsaker, fisk och tofu.

Hemlagat - På ett enkelt sätt

Släpp loss din airfryers fulla potential för att tillaga måltider som är smakrikare och hälsosammare. Utforska tidsbesparande funktioner och förbättra dina matlagningsfärdigheter för att göra hemlagad mat som du och din familj älskar, varje dag.

Fjärrövervaka förloppet via NutriU-appen var du än är

Med din Philips Airfryer ihoppard med NutriU kan du välja ett program eller recept på distans och övervaka matlagningen var du än är. Du kan slappna av och komma hem till varm och nylagad mat.

NÅGOT FÖR ALLA

Om du är vegan eller bara gillar grönsaksrätter kan du laga hälsosamma alternativ i din Philips Airfryer. Du kan laga porösa ingredienser som falafel, grönsaksbiffar eller tofu i din Airfryer utan att vända på maten när du steker den, så att du uppnår en perfekt krispighet.

RENT PÅ ETT KICK

När du är klar med matlagningen är rengöringen otroligt enkel. Alla Airfryerns delar är avtagbara och tål diskmaskin. Så det är både enkelt att börja laga mat och enkelt att sköta städningen med Airfryer från Philips.

klara, färdiga, ät

"Mat på nolltid" är ett uttryck som man ofta stöter på i matlagningssammanhang och med airfryern stämmer det verkligen. Dels behöver airfyern inte förvärmas, dels gör den roterande luften i apparaten att maten tillagas snabbare. Med andra ord så hjälper airfryern dig att minimera tiden i köket, för att istället maximera tiden rmed nära och kära runt middagsbordet eller framför favorit TV-programmet. 

Oavsett om du är sugen på en vegansk grönsaksrätt eller gott grillat kött så är Philips Airfryer Essential Connected en utmärkt kompanjon i köket. 

MYCKET INSPIRATION MED APPEN NUTRIU

Om du letar efter inspiration till läckra recept som passar Airfryern kan du ladda ner appen NutriU. Här kan du utforska hundratals goda, krispiga och hälsosamma recept. Du kan få idéer till både frukost, lunch och middag. Du kan också dela dina erfarenheter och recept med andra i appen, så att ni tillsammans skapar en gemenskap för rolig matlagning med din Airfryer. Det finns nästan inga gränser för vad du kan tillaga - oavsett om det är kycklingbröst, fläskkotletter eller pommes frites, det har aldrig varit enklare än med.din Philips Airfryer Essential Connected. Recepten i NutriU-appen är sammanställda av näringsexperter för daglig matlagning.

Lär dig mer om Philips airfyer och få mer matlagningsinspiration! 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris