Eltandborste

Oral-B Vitality

  • Trycksensor – borsta lagom hårt
  • Timer – borsta 2 minuter
  • Passar med många olika borsthuvuden
  • Når svåråtkomliga ställen
Full produktbeskrivning
197 :-
Oral-B logo

Överlägsen rengöring av tänderna

Oral-B Vitality 100 Cross Action är en prisvärd eltandborste som ger kliniskt bevisad, överlägsen rengöring jämfört med en vanlig manuell tandborste. Trots det billiga priset har den en otrolig prestanda och kvalitet. CrossAction-borsthuvudet omsluter varje tand med borststrån som är vinklade 16 grader, och 2D-rengöringstekniken oscillerar och roterar för att ta bort plack bättre än en vanlig, manuell tandborste.

Oral-B Vitality har testats och granskats av Råd & Rön, som hyllar eltandborsten för den fantastiska plackrengöringen och förmågan att nå svåråtkomliga ställen. Den presterar också bra vad gäller ljud och vibration.

Trycksensorteknologi
Tandborsten hjälper dig att skydda ditt ömtåliga tandkött. Med en inbyggd trycksensorteknologi varnar tandborsten dig när du borstar för hårt. Den professionella 2-minuterstimern hjälper dig att borsta tillräckligt länge.

Fungerar med många olika borsthuvuden
Du kan välja de borsthuvuden som passar dina tänder och tandkött då den laddningsbara eltandborsten Oral-B Genius 9100 är kompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Detta ingår
Förpackningen innehåller ett tandborsthandtag med laddare samt ett borsthuvud.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Oral-B
EAN 4210201199472
Laddstation Ja
3D-teknik Nej
Trycksensorn hjälper dig att skydda ditt känsliga tandkött. Den varnar dig när du borstar för hårt och sänker borstningshastigheten. Trycksensor Ja
Så många borsthuvud medföljer. Borstar (st) 1 st
En apparat med Bluetooth-funktion kan kommunicera med din smartphone eller surfplatta, ofta genom en app. Bluetooth Nej
Allmänt
Färg Vit
Automatisk avstängning Nej
Timer för avstängning Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.242 kg
Vårt artikelnummer: 112222

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris