Laddar...
Tillbehör rakapparat Braun CCR 104413
Tillbehör rakapparat Braun CCR 104413
Rengöringsvätska

Braun CCR

  • 4-pack
  • Avlägsnar 99,999 % av alla baciller och bakterier
  • Uppfriskande citrondoft
Full produktbeskrivning
229 :-
Braun logo

Den mest avancerade och behändiga rengöringsenhet på marknaden. Braun är det enda varumärke som använder alkoholbaserad rengöringsvätska som avlägsnar 99,999 % av alla baciller och bakterier vid varje rengöringstillfälle. Våra tester visar att rengöring av rakapparaten med en Clean&Charge-enhet är mycket mer hygienisk än att bara rengöra den under rinnande vatten. Clean & Renew-refillpatronen behöver bytas ca 4-6 gånger om året för att din rakapparat ska kännas som ny.

Alkoholen tränger in ordentligt och når att grundligt rengöra även de små, svåråtkomliga ytorna på rakhuvudet. Till skillnad från vatten leder alkohol inte till rost och har därmed inte någon negativ inverkan påprestandan hos rakapparatens olika delar på längre sikt.

Under rengöringscykeln smörjer smörjmedlen i rengöringslösningen automatiskt skärbladen för maximal skäreffektivitet. Detta gör att rakapparatens olika delar kan fungera smidigt. Att rengöra rakapparaten med endast vatten och tvål kan leda till ökad friktion och slitage på skärdelarna. Den kräver ingen speciell avfallshantering vid kassering och patronen avger även en uppfriskande citrondoft.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Braun
EAN 4210201072447
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.8 kg
Vårt artikelnummer: 104413

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här