Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Philips HX9393/93 Philips HX6803/04 Philips HX6322/04 Philips HX9353/56 Philips HX6800/04 Oral-B PRO 790CA Oral-B PRO2700 Oral-B Genius10100 Oral-B Junior Oral-B Kids StarWars Oral-B Kids Frozen Oral-B PRO2500 Oral-B PRO2000 Oral-B PRO750 Oral-B Vitality

Eltandborstar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Eltandborstar

Med en eltandborste borstar du dina tänder både effektivt och skonsamt. Här hittar du ett flertal olika modeller av eltandborstar i många olika prisklasser. Välj eltandborste med trycksensor, timer för borstningstid, tandköttsvård eller trådlös SmartGuide.

Använd eltandborste för en god munhygien och för att minska risken för karies, tandsten och inflammation i tandköttet. Med en eltandborste får du bort missfärgningar av till exempel kaffe och tobak på tänderna, betydligt lättare än när du använder en vanlig tandborste.

Eltandborste för både vuxna och barn

De flesta modeller av eltandborstar kan användas till både vuxna och barn. Du kan också välja en eltandborste med ett mindre tandborsthuvud, vilket kan vara bra för såväl barn som vuxna.

Ett annat alternativ om du är ute efter en eltandborste anpassad för små barn, är att köpa en modell med barnanpassat tema och utseende. Med en eltandborste som ditt barn tycker om, kan du lätt göra tandborstningen lite roligare!

Låt din eltandborste göra jobbet

När du borstar med en eltandborste ska du inte skrubba som med en vanlig tandborste, utan låt din eltandborste stanna en stund på varje tand och borsta en tand i taget. Du ska inte heller trycka en eltandborste hårt mot tänderna, det räcker att du håller den med ett lätt handlag och låter eltandborstens rotation göra jobbet.

Om du vill vara säker på att du borstar lätt, kan du köpa en eltandborste med trycksensor som varnar om du trycker för hårt.

Lång borstningstid med uppladdningsbart batteri

Innan du kan använda din eltandborste med uppladdningsbart batteri för första gången måste du ladda den i upp till 30 timmar. Läs igenom bruksanvisningen till din eltandborste så hittar du information om vad som gäller just din modell.

När du väl laddat färdigt batteriet i din eltandborste kan du ofta borsta dina tänder i upp till 30 minuter innan du måste ladda batterierna igen.

Bäst i test

I vårt sortiment av eltandborstar hittar du modeller som fått bäst i test. Innan du väljer ut din favorit av eltandborste kan det därför vara bra att först ta del av resultat i olika oberoende tester.

Läs också