Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Braun BT3040 Braun MGK3020 Braun MGK7021 Braun BT7020 Braun BT3941-TS Remington MB4122GP Philips QP6510/20 Babyliss E835E Philips BT3216/14 Babyliss SH510E Philips BT7510/15 Philips BT5502/15

Skäggtrimmers

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Skäggtrimmers

Med en skäggtrimmer håller du enkelt skägget i trim. En skäggtrimmer är ett smidigt alternativ till rakhyvel, dessutom slipper du de röda små utslagen som rakning med hyvel kan ge. Med en bra skäggtrimmer blir rakningen behaglig samtidigt som du får ett riktigt snyggt och välvårdat skägg.

Vi på Elon har skäggtrimmers i olika modeller, prisklasser och utföranden. Oavsett dina behov så ser vi till att du hittar din skäggtrimmer hos oss.

Vilken skäggtrimmer passar dig?

Valet av skäggtrimmer beror helt och hållet på vilken typ av skägg du vill ha. Slätrakat, vältrimmat med tydliga linjer, stort jämnt skägg, den medvetna tvådagarsstubben eller vill du kunna trimma fram en riktigt stilig mustasch? Din stil och dina behov avgör!

Med flera av våra modeller av skäggtrimmer kan du ställa in trimmerns längd, vilket gör att du enkelt kan variera ditt skägg. En del skäggtrimmers har digital display som gör att du ställer in längden med en knapptryckning.

Vissa modeller har precisionskammar och konturkammar som gör att du enkelt kan trimma till kanter, linjer och polisonger. Kolla efter om den skäggtrimmer du fastnat för har de längder och tillbehör du behöver för att trimma fram ditt favoritskägg.

Enkel att använda

Din skäggtrimmer ska vara enkel att använda. Den ska ligga skönt i handen, raka jämnt och vara lätt att rengöra. Några av våra modeller har ”dammsugarfunktion” som suger upp avrakade skäggstrån. Skönt för dig som vill slippa städa handfatet efter rakningen.

Skäggtrimmer – den perfekta presenten

En skäggtrimmer är ett säkert kort som födelsedagspresent, julklapp eller farsdagspresent! Överraska pappa, maken eller brorsan med en riktigt schysst skäggtrimmer.

Vi har ett stort utbud av skäggtrimmers i olika prisklasser och modeller för alla behov och för alla skägg. Spana in vårt utbud här på webben eller kom in till din närmsta Elon-butik så hjälper vi dig att hitta din nya skäggtrimmer!