Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Philips S5400/06 Philips BG3010/15 Philips BG5020/15 Philips BG105/10 Philips MG3730/15 Braun 300s black Braun 7842s Philips S6620/11 Philips S7970/26 Philips S7940/16 Braun 5145s Braun 3000BT Philips S3134/51 Braun 3050-VS Philips S5100/06 Braun 5030 Philips S5572/06 Philips S1232/41

Rakapparater

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Rakapparater

Hos Elon hittar du rakapparater i alla prisklasser och för alla behov. Köp en vattentät rakapparat om du vill raka dig i duschen eller testa världens första rakapparat med aktiv kylteknik. Med en rakapparat kan du få såväl den perfekta tredagars-stubben som en nära och slät rakning.

Rakapparaterna finns i olika design, utrustade med en massa smarta funktioner för en nära och effektiv rakning. Vilken typ av rakapparat som passar dig beror delvis på hårkvaliteten på ditt skägg och din hudtyp, men kanske framför allt på ditt eget tycke och smak.

Många smarta tekniska funktioner

De flesta rakapparater är utrustade med många användbara funktioner för en flexibel rakning. Föredrar du våtrakning framför torrakning, finns det modeller av rakapparater för det. För dig med känslig kan det vara värt att testa en rakapparat med våtrakning, då huden inte blir lika irriterad om du mjukat upp den och skägghåret med vatten innan du rakar dig.

Välj en rakapparat med trimmer eller trimsax om du har ett skägg med lite längre hår som du vill trimma. Vill du däremot ha en snygg tredagarsstubb eller nära rakning, finns inställningar och funktioner för det på flera av rakapparaterna i vårt sortiment.

Rengör din rakapparat

Se till att ta hand om din rakapparat, så kommer den att hålla många år framåt. De flesta rakapparater i vårt sortiment kan rengöras med vatten. Till några rakapparater ingår även rengöringsstationer med en speciell rengöringsvätska som inte sliter på skärbladen.

Rakhuvud och rakningsteknik

En rakapparat har ofta antingen roterande rakhuvuden eller ett rakt rakhuvud. När du rakar med respektive variant använder du olika tekniker. Väljer du en rakapparat med roterande rakhuvud, ska du använda cirkelrörelser när du rakar dig.

Har du däremot en rakapparat med ett rakt rakhuvud rakar du med ungefär samma teknik som med en traditionell rakhyvel.