Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Philips NT3160/10

Näshårstrimmers

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Näshårstrimmers

Med en näshårstrimmer kan du enkelt kontrollera oönskad hårväxt i både näsa och öron. Med en näshårstrimmer kan du även få en noggrann trimning av ögonbryn och skägg. Spana in vårt utbud och hitta den näshårstrimmer som passar dig bäst.

Smärtfritt klipp med näshårstrimmer

En näshårstrimmer är ett enkelt och behagligt sätt att ta bort oönskad hårväxt i näsa och öron. Den är ett skönt alternativ till att klippa med sax, eller den mer smärtsamma metoden att ta bort hår med vax.

Med en näshårstrimmer behöver du inte oroa dig för klipp i näsa eller öron. Trimmern går att trycka mot näs- eller öronväggen och trimmar rent utan smärta. Vill du kunna hålla ögonbrynen i schack? En näshårstrimmer är ett mycket behagligare alternativ är smärtsam noppning med pincett.

Lätt att rengöra

Våra näshårstrimmers är lätta att hålla rena. De går att skölja av under vatten efter användningen, på så vis kan du alltid hålla din näshårstrimmer fräsch. Vissa av modellerna är helt vattentäta vilket gör att du kan använda dem i duschen.