Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Braun HC5050 Philips HC7460/15 Moser Opal Pro Moser ProCut Lithium Moser TrendCut Lithium Babyliss E707CE Philips HC3510/15 Philips HC3535/15 Babyliss Pro 45 Intense Hårklippare Babyliss 40mm, 2 kammar

Hårklippare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Hårklippare

En hårklippare är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att hålla håret och skägget i trim. Klipper du dig ofta sparar du snabbt in kostnaden på dyra frisörbesök med en hårklippare. Dessutom behöver du inte styras av salongernas öppettider – du klipper dig själv när du har tid och lust!

Vi har hårklippare i olika modeller, prisklasser och utföranden för att matcha ditt behov.

Vilken hårklippare passar dig?

Låt din hårkvalitet styra valet av hårklippare. Om du har tjockt och kraftigt hår kan det löna sig att kolla efter en hårklippare med starkare motor och extra skarpa blad som effektivt kan kapa de tjockaste strån.

Med flera av våra hårklippare kan du även trimma ditt skägg, ögonbryn, näshår och öronhår. Byt enkelt ut klipphuvuden och ge dig själv en hel grooming hemma i ditt eget badrum.

Hur kort och var klipper du dig?

De allra flesta hårklippare har ställbara längder från 1,5 millimeter och uppåt. Välj en hårklippare med stor möjlighet att variera längden om du är ute efter en asymmetrisk frisyr med olika längder, eller om du vill kunna använda den för både skägg och hår.

Många av våra hårklippare är sladdlösa och uppladdningsbara. Du kan enkelt klippa dig framför favoritpegeln utan att vara beroende av ett kontaktuttag. Om du vill kunna trimma dig i duschen är flera av våra hårklippare vattentåliga.

Ta hand om din hårklippare

Kom ihåg att alltid rengöra din hårklippare efter användning. Då håller den alltid länge och är alltid fräsch vid nästa användning. Till flera av våra hårklippare medföljer borste och olja som gör att du kan hålla bladen rena och skarpa länge! Vissa hårklippare har även självslipande blad som kräver minimalt med underhåll.