Laddar...
Systemkamera Panasonic DMC-GX80KECK 207A651906
Systemkamera Panasonic DMC-GX80KECK 207A651906
Systemkamera

Panasonic Lumix GX80 - DMC-GX80KECK inkl 12-32mm

  • Kapacitet för inspelning i 4K - 4K-video, 4K FOTO och Post Focus.
  • 5-axels Dual I.S. (bildstabilisering) eliminerar alla typer av oskärpa.
  • Verklighetstrogna bilder med hög kvalitet tack vare Live MOS-sensor och Venus Engine bildprocessor.
  • Snabba och prakti
Full produktbeskrivning
5 490 :-
Panasonic logo

Kameran som fångar ett liv i rörelse.

När du är ute på gatorna och letar efter inspiration reagerar Lumix GX80 lika snabbt som du själv gör. Dual Image-stabiliseringen hjälper dig att ta skarpare och klarare bilder vid svåra eller snabbrörliga fototillfällen. Med Post Focus-funktionen har du friheten att flytta fokus i bilden, även efter att bilden är tagen. Eftersom kameran är utrustad med Lumix 4K-foto kan du även filma i 4K-video (30 bps) och extrahera den perfekta bilden med 8 Mpixlars upplösning.

Perfekt pixelprecision

GX80 är utrustad med en 16 mpixlars Digital Live MOS-sensor som ger dig möjlighet att fånga skarpare och mer detaljerade bilder oavsett motiv, utan behov av ett Low pass-filter. 

Konstruerad för att följa med

Lumix GX80 är idealisk för att fånga ett liv i rörelse tack vare den integrerade Dual Image Stabilizer-tekniken som kombinerar stabiliseringsfunktioner i kamerahuset och objektivet för en ännu krafttfullare stabiliseringseffekt vid bilder upp till 4 F-steg. 5-axels Dual I.S stabiliserar både vidvinkel och telefoto såväl som rörliga bilder inklusive 4K-video. 

Det du ser ät det du fotograferar

Lumix GX80 är utrustad med en Live View-sökare som ger en perfekt kontroll över bilden och visar alla detaljer- Sökaren har en upplösning på hela 2,76 Mpixlar och en nära hundraprocentig färgåtergivning för visuell kontroll under alla typer av förhållanden.

Alltid klar för den perfekta ögonblicksbilden

4K-Foto är en funktion som låter dig fånga den perfekta bilden genom att i efterhand plocka ut en bildruta ur en videosekvens (30 bps) och spara den som en separat högupplöst stillbild. Det är bara att filma, välja och spara. Du kommer aldrig at behöva missa ett flyende fototillfälle igen.

Din värld har aldrig varit vackrare. 

Tack vare kraften i 4K-formatet kan Lumix GX80 filma dina äventyr i vardagen med en upplösning som är upp till 4x högre än Full HD. Fler detaljer och högre skärpa betyder att den finns mer att se i varje sekvens.

Ta bilden direkt, fokusera senare

Tänk dig att du i efterhand kan bestämma dig för exakt var du vill ha skärpa i bilden. Post Focus-funktionen ger dig möjligheten att göra just detta- Ta bilden, plocka fram den igen och peka med fingret på skärmen där du vill ha skärpan. Det är en enkel men fantastisk funktion och den finns inbyggd i Lumix GX80.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Panasonic
EAN 5025232847952
Display Name Panasonic Lumix GX80 - DMC-GX80KECK inkl 12-32mm
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Vårt artikelnummer: 207A651906

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här