Laddar...
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera Panasonic DC-GX9EC-K 207A221656
Systemkamera

Panasonic Lumix G DC-GX9

  • 20,3 Megapixlar
  • Digital Live MOS-sensor
  • 5-axels Dual I.S.
  • Bildstabiliseringssystem
  • 4K-video/ 4K-foto/ Post Focus
Full produktbeskrivning
7 490 :-
Panasonic logo

En kamera med kreativa visioner

GX9 ligger i fotografen och bloggaren Viviana Gallettas kameraväska när hon utforskar Los Angeles eleganta trottoarer på egen hand. Kombinationen av fantastisk bildkvalitet, en förvånansvärt kompakt konstruktion och fällbar sökare ger henne frihet att fånga staden ur ett unikt perspektiv. En sensor med 20,3 Mpixels upplösning och Dual Image Stabilisation garanterar enastående bildkvalitet. De integrerade effekterna ger möjligheten att utveckla en kreativ fotokonst. Följ Viviana när hon använder LUMIX GX9 för att fotografera Los Angeles' kommande designers och deras vårkollektion 2018.

Detaljerna gör skillnaden

LUMIX GX9 är utrustad med en 20,3 Mpixels sensor utan lågpassfilter och med den högsta bildkvaliteten i sin klass. Vad du än har för specifika mål och ambitioner kan du alltid vara säker på att fånga alla detaljer med oslagbar skärpa.

Fantastiska Bilder Ur Alla Vinklar

En fällbar elektronisk sökare och LCD-skärm ger dig frihet att utforska egna perspektiv och skapa din egen bild av världen. Det blir både enklare och bekvämare än du tror.

Skarp trots rörligheten

Tack vare Dual Image Stabilisation levererar GX9 felfritt resultat även på frihand och utan stativ. Motivet blir skarpt även när du använder dig av teleobjektiv för att fånga skarpa motiv med sköna bokeh-effekter i bakgrunden.

Skapa Den Perfekta Bilden

GX9 är utrustad med integrerade effekter och filter som ger dig fullständig kreativ kontroll och möjligheten att experimentera på en professionell nivå. Prova de nya effekterna L.Monochrome och Grain för klassiskt tidlösa bilder i svart/vitt, eller prova ut din egen stil.

Garanterar att du fångar unika ögonblick

Livets vackraste ögonblick passerar förbi, men med LUMIX GX9 med 4K-foto får du ögonblicken att stanna upp. Du tar en filmsekvens på 30 bps och plockar sedan enkelt ut vilken ruta du vill som en högupplöst stillbild. Du kan också skapa nya ögonblick genom att kombinera rutor för att komponera en enda kraftfull stillbild.

Kreativitet utan ansträngning

Eftersom ingenting får komma mellan dig och ditt motiv har LUMIX GX9 konstruerats för att vara enkel och intuitiv att använda, med exponeringsratt och fokuseringsspak för smidig hantering. Kreativitet utan kompromisser.

Kvalitet som uppfyller dina krav

LUMIX GX9 uppvisar en perfekt balans mellan stil och prestanda. Det må vara en kompakt kamera men den rymmer alla funktioner och prestanda du behöver för kreativ fotografering. Ett brett sortiment av LUMIX-objektiv ger dig alla möjligheter att tänja på gränserna. Gatorna är din studio.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Panasonic
EAN 5025232877928
Display Name Panasonic Lumix G DC-GX9
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.407 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 124 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 47 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 72 mm
Vårt artikelnummer: 207A221656

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här