Laddar...
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera Panasonic DC-GH5MEC-K 207A240292
Systemkamera

Panasonic Lumix G DC-GH5M

  • Panasonics mest kraftfulla systemkamera På jakt efter perfektion Tar LUMIX G till en ny nivå Ett exakt instrument 4K-video 60p/50p - mjukt och följsamt En äkta 10-poängare. Integrerad 4:2:2 10-bit-inspelning Ultrasnabb rörelsedetektering och fokusering Du
Full produktbeskrivning
19 990 :-
Panasonic logo

Panasonics mest kraftfulla systemkamera

LUMIX GH5 är kameran som gör att extremsportfotografen Steven Clarey hinner fånga sina snabbrörliga motiv med häpnadsväckande bildresultat. Se vad den kan göra för dig.

På jakt efter perfektion

LUMIX GH5 är först i världen med kapacitet att spela in 4K/60p och den nya 6K-fotofunktionen tar både bild och film till en ny kvalitetsnivå och ser till att du aldrig missar ett fotoögonblick. Följ LUMIX-ambassadören Steven Clarey när han utforskar nya möjligheter att filma och fotografera med nya LUMIX GH5. Här plåtar han frisurfaren Dion Agius in action i Mozambique.

Tar LUMIX G till en ny nivå

LUMIX GH5 gör ett ordentligt avtryck med en högpresterande Digital Live MOS-sensor på hela 20,3 Mpixlars upplösning och högst bildkvalitet någonsin bland LUMIX G-kameror. Dessutom har Panasonic tagit bort lågpassfiltret från sensorn så du kan ta ännu skarpare bilder utan artefakter och med utökat dynamikomfång. LUMIX GH5 är en kamera med vacker formgivning, skapad av Panasonic men helt baserad på dina önskemål.

Ett exakt instrument

Kameror kan vara svåra att styra på ett smidigt sätt. Men tack vare 5-axels Dual I.S. (optisk bildstabilisering) 2 får du intelligent system som ger dig motsvarande 5 gånger exponeringstiden, vilket i praktiken innebär att du kan öka exponeringen med upp till 5 steg även vid telefoto. LUMIX GH5 eliminerar skakningar i både kamerahus och objektiv från vidvinkel till tele och oavsett om du tar stillbilder eller filmar - även 4K-video. 5-axels Dual I.S. har en imponerande stor effekt mot skakningar även tillsammans med objektiv som inte är utrustade med O.I.S. optisk bildstabilisering.

4K-video 60p/50p - mjukt och följsamt

LUMIX GH5 tar professionell videoprestanda till nästa nivå med sin förmåga att filma silkeslen video med 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV eller MP4) inspelningskapacitet - perfekt för LUMIX-ambassadören Steven Clarey's senaste projekt när han följer frisurfaren Dion Agius i Mozambique. Högre bildhastighet betyder utmärkt kompensation för rörelser plus att du kan dra ner på hastigheten utan att tappa detaljer när du senare editerar din video. Du har också perfekt panningkontroll och kan undvika rolling shutter-effekter som kan uppstå vid lägre bildhastigheter. Du får också högupplösta bilder och perfekt brännvidd tack vare att LUMIX GH5 är utrustad med pixel-för-pixel-inspelning utan att beskära sensorkapaciteten. Det finns inte heller någon inspelningsbegränsning, så du kan spela in mer än 30 minuter oavsett inspelningsinställningar.

En äkta 10-poängare. Integrerad 4:2:2 10-bit-inspelning

LUMIX GH5 är utrustad med revolutionerande integrerad 4:2:2 10-bit 4K-videoinspelning. Med 10-bit får du med himlens alla små nyanser vid en solnedgång eller vågornas skiftningar, utan de bandeffekter som kan uppstå med 8-bitarsteknik. Kamerans integrerade studiofunktioner öppnar för nya möjligheter att skapa rörlig film. Du kan också filma 4:2:2 10-bit direkt ner på ett SD-minneskort samtidigt som du matar ut en Live-signal via en HDMI-utgång som du anslutit till en extern monitor eller inspelningsutrustning. 4:2:2 10-bit ger verklighetstrogna färger och nyanser med närmast professionell bildkvalitet och över en miljard färger och fyra gånger så fin nyansering som 8-bit.

Ultrasnabb rörelsedetektering och fokusering

Panasonics innovativa DFD-teknik (Depth From Defocus) har blivit ännu bättre. Tack vare DFD kan LUMIX GH5 blixtsnabbt räkna ut fokuslinsens rörelser genom att jämföra skärpedjupet från två olika bilder. Genom att kombinera AF-styrningen med en läshastighet på upp till 480bps får LUMIX GH5 en ultrasnabb autofokus på ner till 0,05 sekunder och 9 bps seriebildtagning med AFC (12 bps seriebildtagning i AFS-läge). Den nyutvecklade rörelsedetektorn följer snabbrörliga motiv och bidrar till en följsam inspelning med 4K PHOTO/VIDEO och 6K PHOTO.

Du missar aldrig en bild med 6K PHOTO

Du kan ta obegränsade bildserier och i efterhand välja och extrahera exakt de bildrutor du vill spara. Det nya 6K PHOTO-läget med 30 bps gör att du kan fånga det perfekta ögonblicket med en fantastisk upplösning på ca 18 Mpixlar (inklusive 4:3 med 4992x3744 pixlar / 3:2 med 5184x3456 pixlar). 4K PHOTO-läget med 60 bps fryser ännu snabbare rörelser med en ultrahastighet som konventionella kameror helt enkelt inte klarar av. Med LUMIX GH5 blir det nästan omöjligt att missa ögonblicksbilderna, som till exempel Dion Agius fantastiska uppvisning nere i Mozambique.

Det du ser är det du fotograferar

En superupplöst OLED Live View-sökare på 3,68 Mpixlar ger en helt fantastisk kontroll på motivet och ger också ett perfekt skydd vid direkt solljus. Kraftfull x0,76 förstoring (motsv. 35 mm) gör det enklare att ha koll på bilddetaljer, inställningar och ikoner. Tittavståndet på 21 mm är perfekt för fotografer som använder glasögon. Och bäst av allt: OLED-sökaren gör att du alltid ser exakt det som till slut blir resultatet - precis som du föreställde dig att bilden skulle bli.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Panasonic
EAN 5025232859276
Display Name Panasonic Lumix G DC-GH5M
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.747 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 138 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 87 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 98 mm
Vårt artikelnummer: 207A240292

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här