Laddar...
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera Panasonic DC-G9LEC-K 207A240294
Systemkamera

Panasonic Lumix G DC-G9L

  • En kamera som hänger med
  • Naturens underbara värld
  • Fokusera på det som är viktigt
  • Kompromisslösa prestanda i dina händer
  • Du missar aldrig en bild med 6K PHOTO
  • High-Resolution-läge
  • Se bilden innan du tar den
  • En kamera att räkna med
Full produktbeskrivning
19 990 :-
Panasonic logo

En kamera som hänger med

Naturfotografen Joakim Odelberg har tagit på sig uppdraget att dokumentera Madagaskars otroligt rika djurliv - att fånga det magiskt vackra samtidigt som han vill lyfta frågan kring öns utrotningshotade djurarter. Lumix G9 är den perfekta partnern att ha med på resan. Den gör att han kan hålla jämna steg med den snabbrörliga djurlivet och alla de spontana situationer och utmaningar han råkar ut för.

Naturens underbara värld

Lumix G9 är packad med innovativ teknik och fångar helt osannolika vackra stillbilder. En 20,3 Mpixels Digital Live MOS-sensor utan passfilter gör att du kan använda din inspiration på ett annorlunda och unikt sätt.

Fokusera på det som är viktigt

Den nya DFD-Auto Focus-funktionen med särskilt läge för bildsekvenser tar bort många hinder mellan dig och den perfekta bilden. Kameran fokuserar på endast 0,04 sekunder och kan följa rörelser tack vare den avancerade tracking-funktionen och upp till 20 bps i kontinuerligt AFC-läge. Så du kan göra det mesta av fototillfället när det uppstår och försvinner på ett ögonblick - eller i en blixtsnabb rörelse.

Kompromisslösa prestanda i dina händer

Ibland finns helt enkelt inte tid till att ställa upp stativet och frihandsfotografering är det enda alternativet. Med Dual Image Stabilisation (I. S. ) (5-axels F6.5 stegs kompensering) behöver du ändå inte ge dig in i några kvalitetsmässiga kompromisser. Det gör att du kan vara mer spontan när du är ute på fältet och söker motiv. Tack vare den kompakta optiken kan du ta bilder på avstånd även med teleobjektiv utan att behöva ägna tid åt omständliga förberedelser.

Du missar aldrig en bild med 6K PHOTO

Det ända du kan vara säker på när det gäller naturfotografering är att det oförutsedda väntar runt nästa hörn. 6K PHOTO-funktionen hjälper dig att fånga det oväntade, genom att ta en bildsekvens på 30 bps som du sedan kan granska och extrahera en högupplöst JPEG-bild på upp till 18 Mpixlar.

High-Resolution-läge

Kameran har en högupplöst High-Resolution-inställning som sparar bilder i RAW- och JPEG-format på upp till 80 Mpixlar, om du exempelvis skulle vilja ta riktigt stora landskapsbilder för konsttryck eller liknande. Bilderna får då en otrolig detaljeringsgrad och ett härligt djup. Ditt motiv behöver bara vara stilla ett ögonblick för absolut bästa resultat.

Se bilden innan du tar den

En stor 0,83x OLED Live-sökare med en bilduppdatering på 120 bps ger dig full kontroll på bilden och gör till och med riktigt knepiga inställningar enkla, som exempelvis vid fotografering i starkt motljus. Du kan välja mellan 3 olika förstoringsgrader så du enkelt kan säkerställa att ditt motiv är i perfekt fokus.

En kamera att räkna med

När du fotograferar under svåra och utmanande omständigheter är det avgörande att du kan lita på utrustningen. Lumix G9 är byggd för tuffa miljöer och har en konstruktion som klarar kyla, vattenstänk och smuts. Och när det kommer till funktionaliteten kan du räkna med att den håller måttet och mer därtill med USB-laddning, dubbla SD-kortplatser med stöd för snabba UHS-II/V90, joystick, LCD statusdisplay och rejält ergonomiskt grepp.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Panasonic
EAN 5025232873593
Display Name Panasonic Lumix G DC-G9L
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.711 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 137 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 92 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 97 mm
Vårt artikelnummer: 207A240294

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här