Sladdlös dammsugare

OBH Nordica X-FORCE 8.60 Plus

  • Ergonomisk användning
  • Effektiv batteritid
  • Extra tillbehör - Mini-turboborste för mindre ytor, möbelmunstycke och fogmunstycke
Full produktbeskrivning
Pris
3 490 :-
OBH Nordica logo

Dammsugare X-FORCE 8.60 Plus OBH Nordica

Den moderna dammsugaren – plus lite till
Den sladdlösa dammsugaren X-Force 8.60 Plus från OBH Nordica är en del av X-Force-serien, som revolutionerar det moderna sättet att städa. Med detta ultimata städredskap kan du både storstäda hela bostaden och snabbt och enkelt punktstäda bort synlig smuts på alla nivåer i bostaden. För den som vill ha en okomplicerad dammsugare som ändå är mångsidig och flexibel, utan att behöva kompromissa på styrkan, är X-Force 8.60 Plus ett utmärkt val med sin kraftfulla sugeffekt på 180 watt. Du får en effektiv batteritid på upp till 35 minuter när du använder handdammsugaren och 24 minuter med det motordrivna munstycket.

Flex-teknik
Tack vare den unika Flex-tekniken kommer du åt under bord och soffor utan att behöva krypa på golvet – du slipper böja dig eftersom dammsugarskaftet gör det åt dig!

Stop-and-Go
Stop-and-Go-funktionen ser till att den undre dammsugardelen med skaft och munstycke står stadigt upprätt av sig självt. Detta är praktiskt när du snabbt vill lossa handdammsugaren för att dammsuga andra ytor än golvet. Det tillkommer även tre olika munstycken, miniturbo-borste för mindre ytor och djurhår, möbelmunstycke och fogmunstycke, för ökad flexibilitet.

Motordrivet huvudmunstycke med LED-belysning
X-Force 8.60 Plus har ett motordrivet huvudmunstycke som enkelt och effektivt når alla ytor genom sin 180 graders arkitektur och LED-belysning. Det nya munstycket gör att du alltid kommer åt och ser dammet i mörka utrymmen utan att behöva flytta på möbler eller andra föremål. X-Force 8.60 Plus har två olika städlägen, Standard och Boost. Med Boost får du en kraftfullare sugeffekt för alla olika vardagssituationer och behov.

Tar liten plats
Den sladdlösa dammsugaren är mycket lätt att plocka fram och ställa tillbaka, då den förvaringsmässigt inte fyller mycket mer än en sopkvast med skyffel.

Prova hemma i 100 dagar
OBH Nordica ger dig möjlighet att prova produkten hemma i 100 dagar och med full returrätt om den inte uppfyller dina förväntningar.

Energiinformation
Batteridrift (minuter) 45
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 180 W
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 27 min
Varumärke OBH Nordica
EAN 3221616014992
Allmänt
Färg Annan
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Våtdammsugare Nej
Dimensioner
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.855 kg
Vårt artikelnummer: 116830

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris