Stavmixer

OBH Nordica Elite Mix Initial 800 W.7716

  • 800 W motor – mixa och blanda ingredienser snabbt och enkelt
  • Turbofunktion med puls
  • 750 ml BPA-fri behållare
  • Kompakt och enkel att plocka isär
  • Frihet med 120 cm sladdlängd
Full produktbeskrivning
629 :-
OBH Nordica logo

Stavmixer Elite Mix Initial 800 W OBH NORDICA


Den kompakta hjälpredan för enkel tillredning av gott och nyttigt

Vill du snabbt och smidigt kunna fixa i ordning ett mellanmål som är både gott och nyttigt? Eller kanske bara göra lite guacamole eller salsa till tacosen på ett smidigt sätt? Då är stavmixern Elite Mix Initial från OBH Nordica som en egen liten hjälpreda i miniformat!

Effektiv och lättanvänd för snabb tillredning av hälsosamma rätter och tacotillbehör
Med den här kompakta och lättanvända stavmixern kan du snabbt och enkelt förbereda hälsosamma smoothies, soppor, potatispuréer, hummus och andra tillbehör. Perfekt även till tacomiddagen!

Kraftfull
Få perfekt blandade smoothies och soppor med den kraftfulla och mångsidiga Elite Mix Initial 800 W stavmixern från OBH Nordica. Rostfria blad och steglös hastighetskontroll gör det enkelt att uppnå önskad konsistens. Det är enkelt och bekvämt att mixa i den medföljande BPA-fria plastbägaren, och du undviker stänk.

Slitstark och säker användning
Elite Mix Initial stavmixer från OBH Nordica har ett ergonomiskt gummihandtag för enkel och effektiv användning och ett säkert grepp. Den rostfria stålfoten och knivbladen tål frekvent användning och ger lång hållbarhet.

Smidig och behändig med puls-funktion
Denna stavmixer är smidig och behändig och är av lämplig storlek för att användas i många olika matlagningsprojekt utan att ta upp för mycket utrymme. Turbofunktionens puls-funktion bidrar också till den höga anpassningsförmågan.

Enkel att rengöra och förvara
Motorenheten kan rengöras med en fuktig trasa, staven och knivbladen går snabbt att tvätta för hand och den BPA-fria plastbehållaren kan diskas i diskmaskinen. Efter användning är Elite Mix Initial enkel att plocka isär tack vare sin kompakta storlek, och det gör det bekvämt att förvara den i en låda eller ett skåp.

Lång sladd och praktisk behållare
Denna stavmixer har en sladdlängd på 120 cm som gör den enkel att använda utan att sladden ska vara i vägen för andra köksredskap eller skapa onödiga risker. Den medföljande behållaren rymmer 750 ml, vilket ger dig möjlighet att tillaga mat eller dryck på ett enkelt och bekvämt sätt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke OBH Nordica
EAN 5708642077163
Färg Svart
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 1 st
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.94 kg
Pulsfunktion Ja
Steglös hastighetsreglering Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 146 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 165 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 284 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 800 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.2 m
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 0.7 liter
Vårt artikelnummer: 120792

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris