Airfryer

OBH Nordica Fry & Grill 3in1.FW2018S0

  • 3-i-1: air fryer, grill och ångkokare
  • XL kapacitet 6,5 liter – 8 portioner
  • Smidig touchscreen med 7 förprogrammerade program
  • Praktiska grilltillbehör
  • Fettsnål och snabb fritering
Full produktbeskrivning
Pris
2 790 :-
OBH Nordica logo

Airfryer Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ OBH Nordica

Upptäck Airfryer Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ från OBH Nordica – din nya hjälte i köket som omdefinierar snabb, hälsosam och energibesparande matlagning. Med upp till 65 % lägre energianvändning än en traditionell ugn ger den här airfryern dig en revolutionerande matlagningsupplevelse.

Multifunktionell airfryer
Den ultimata airfryern med stor kapacitet och multifunktioner för bästa resultatet. Denna Easy Fryer kommer underlätta din vardag och göra dig till hjälte i köket. Du kommer laga godare och nyttigare mat på kortare tid. Den har 3in1funktion och friterar, grillar och ångar med hjälp av varmluft vilket bevarar näring och smak i råvarorna.

Hälsosam och snabb fritering
Genom modern teknik hettar den upp och cirkulerar varmluft med en kraftfull fläkt i hög fart. När den heta luften roterar snabbt skapas kraftig tillagningseffekt vilket gör att maten får en friterad smak utan att olja behöver användas. Resultatet blir en perfekt krispig yta och en mör och mustig insida. 700 g färska pommes tillagas t ex med 99 % mindre fett än i vanlig traditionell fritös med olja (8 ml vs 2 liter). En hälsosam tillagningsprocess och råvarorna behåller sina näringsämnen. Grönsaker och halloumi tillagas med fördel på detta sätt. Det går dessutom betydligt mycket snabbare än tillagning i ugn. Vid ett externt test utfört med 700 g frusna pommes tillagades de 49 % snabbare jämfört med i en vanlig ugn. 

Förprogrammerade program
För att underlätta finns 7 förprogrammerade program för tillagning av krispiga pommes frites, nuggets, kyckling, pizza, kött, fisk och dessert. En tydlig digital panel med touchscreen är användarvänlig och gör det enkelt att manövrera mellan de olika tillagningssätten.

Ångkokare
Ångkokaren passar utmärkt för ris, grönsaker, spannmål, fisk och fågel. Med ångfunktionen bevarar du näringen i råvarorna. Den är lätt att hantera med en avtagbar vattentank på 1,1 L och panelen varnar när det är dags att fylla på vatten och tanken bör diskas. Upp till 85 minuters effekt tid.

Grill
Tredje tillagningssättet som maskinen behärskar är grillfunktionen. Med ett grillgaller i aluminium får du de karaktäristiska grillränderna på maten och praktiska tillbehör medföljer.

Stor kapacitet
Denna airfryer har XXL kapacitet på 6,5L och passar för ett större familjehushåll. Upp till 8 portioner kan tillagas.

Många funktioner
Airfryern har många extra funktioner, allt för att underlätta i köket. Bland annat 60 minuters timer och larm som varskor när maten är färdig eller bör skakas. Tillgång till receptbok online med 30 recept, tips och inspiration. Lätt att rengöra, alla avtagbara delar kan diskas i diskmaskin. Behöver ingen förberedelse eller förvärmning utan kan användas direkt.

Varumärke OBH Nordica
EAN 3045380022232
Allmänt
Färg Svart
Anger om produkten har en display. Display Ja
Varmluft Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 414 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 414 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 445 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 7.9 kg
Vårt artikelnummer: 118363

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris